Olet täällä

Haku Avoimen AMK:n opinnoilla

Seuraava hakuaika on 2.-15.5.2018

Savonia järjestää kahdesti vuodessa erillishakuja, syksyllä marraskuun alussa ja keväällä toukokuun alussa. Hakuaika päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 15.00.

Voit hakea Savoniaan tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa, kun olet suorittanut muussa avoimessa ammattikorkeakoulussa kuin Savonian avoimessa ammattikorkeakoulussa

  • ammattikorkeakoulututkintoon kuuluvia opintoja vähintään 60 op tai
  • ylempään ammattikorkeakoulututkintoon kuuluvia opintoja 30 op (90 op:n tutkinto)
    tai 10 op (60 op:n tutkinto),

Jos olet opiskellut Savonian avoimessa ammattikorkeakoulussa katso kohta ”Avoimen AMK:n väylä”.

Opintojen on oltava sisällytettävissä siihen tutkinto-ohjelmaan, johon haet opiskeluoikeutta. Opintojen on oltava valmiina hakuajan päättymiseen mennessä. Hyväksiluettuja opintoja ei lasketa kertymään. Opiskeluoikeusaikaa myönnetään suhteutettuna jäljellä olevien opintojen määrään. Opiskeluoikeuden myöntää koulutusvastuujohtaja.

Huom! Sosiaali- ja terveysalalla, rakennusarkkitehtikoulutuksessa, musiikkipedagogikoulutuksessa sekä tanssinopettajakoulutuksessa on hakemisen lisäksi osallistuttava soveltuvuuskokeeseen, joka järjestetään erikseen tai osana yhteishakua. Voidaksesi tulla valituksi, sinun on saavutettava riittävä tulos soveltuvuuskokeessa. Jos olet saavuttanut soveltuvuuskokeessa hyväksytyn tuloksen viimeisen vuoden aikana, sinun ei tarvitse osallistua uudestaan kokeeseen.

Hakeminen:

Hakeminen tapahtuu Opintopolussa. Hakukohteet löydät osoitteesta www.opintopolku.fi (hakukohdelista julkaistaan lokakuun aikana). Klikkaa "Avaa lisätiedot" sen koulutuksen kohdalta johon aiot hakea. Klikkaa "Täytä hakulomake" oikean haun kohdalta, haun nimi on ERILLISHAKU, Savonia AMK, + hakukausi, esim. kevät 2018.

Täytä hakulomake hakuaikana 2.-15.5.2018. Huom! Haku päättyy 15.5.2018 klo 15.00.

Sinun tulee liittää seuraavat viralliset liitteet hakemukseesi

  • Ammattikorkeakoulututkintoon hakevat: hakemuksen liitteenä tulee olla opintorekisteriote (oppilaitoksen leimalla ja virkailijan allekirjoituksella varustettu),
    josta selviää avoimessa ammattikorkeakoulussa suoritetut opinnot
  • Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon hakevat: opintorekisteriotteen lisäksi liitä hakemukseen kopiot korkeakoulututkintotodistuksesta ja työtodistuksista, joista selviää vaadittava kolmen vuoden työkokemus tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Vaihtoehtoisesti voit lähettää liitteet sähköpostilla 17.5.2018 mennessä osoitteeseen hakijapalvelut@savonia.fi.

Lisätietoja voit kysyä Savonian hakijapalveluista os. hakijapalvelut@savonia.fi.
 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr