Olet täällä

Avoimet YAMK-opinnot

Savonia tarjoaa avoimen ammattikorkeakoulun opinnot maksutta, kun aloitat opinnot 31.7.2021 mennessä. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus syventää osaamistasi opiskelemalla ylemmän ammattikorkeakoulun opintoja avoimessa ammattikorkeakoulussa.

Yksittäisiä opintoja tai polkuopintojen kautta YAMK-tutkinto-opiskelijaksi?

Hyödynnä nyt maksuton opiskelu Savonian avoimessa ammattikorkeakoulussa. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan! 

Opintotarjontaa päivitetään säännöllisesti ja koko tarjonta on nähtävillä avoimen amk:n koulutuskalenterissa. Opintosuoritukset hyväksiluetaan osaksi YAMK-tutkintoja.

Kerää omat polkuopintosi

Avoimen amk:n opintojen kautta voit edetä myös YAMK-tutkintoon saakka! Alkaviin YAMK-tutkintokoulutuksiin ei Savoniassa enää ole erikseen tarjolla ns. polkuopiskelupaikkoja, vaan opiskelija voi itse kerätä omat polkuopinnot Savonian avoimen amk:n tarjonnasta.

Voit päästä avoimen amk:n kautta tutkinto-opiskelijaksi kun sinulla on soveltuva, vähintään kahden vuoden työkokemus aiemman korkeakoulututkinnon tai ns. vanhan opistoasteen tutkinnon jälkeen ja suoritat riittävän määrän tutkintoon sisältyviä, YAMK-tason opintoja avoimessa ammattikorkeakoulussa (30 op 90 op:n tutkintoon tai 10 op 60 op:n tutkintoon). Näin vältyt yhteishakuprosessilta, voit aloittaa opinnot kun sinulle sopii, ja käynnistät opinnot nyt maksutta! YAMK-tutkintoon johtavia koulutuksia Savoniassa on tarjolla kaikilta kuudelta koulutusalalta, tietoja koulutuksista löydät kevään 2020 ja syksyn 2020 hakusivuilta. Kaikki samat YAMK-tutkinto-ohjelmat eivät ala joka vuosi ja valikoimaan voi tulla jatkossa myös uusia tutkinto-ohjelmia.

Tutustu YAMK-tutkinto-ohjelmien opetussuunnitelmiin; tutkintojen rakenteisiin ja opintojaksoluetteloon. Vertaa avoimen amk:n koulutustarjontaa tavoittelemasi tutkinto-ohjelman opintojaksoihin. Aloita opiskelu vaikkapa yhdellä opintojaksolla ja täydennä opiskelusuunnitelmaa opintojen edetessä. Opintojen suunnitelussa ja ohjauksessa sinua avustavat avoimen amk:n toimijat sekä tutkintojen vastuuopettajat.

Lukuvuosi 2020 - 2021

Ilmoittautuminen toistaiseksi avoinna mm. näihin opintoihin. Seuraa koulutuskalenterin tarjontaa.

 

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube