Olet täällä

Avoimet YAMK-opinnot

Savonia tarjoaa avoimen ammattikorkeakoulun opinnot maksutta, kun aloitat opinnot 31.12.2020 mennessä. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus syventää osaamistasi opiskelemalla ylemmän ammattikorkeakoulun opintoja avoimessa ammattikorkeakoulussa.

Yksittäisiä opintoja vai koko YAMK-tutkinto?

Voit opiskella avoimessa ammattikorkeakoulussa maksutta yksittäisiä opintojaksoja, näihin voit tutustua alla olevasta listauksesta ja ilmoittautua vaikka heti mukaan! 

Avoimen opintojen kautta voit edetä myös YAMK-tutkintoon asti! Tutkinto-opiskelijaksi pääset kun sinulla on kahden vuoden työkokemus aiemman korkeakoulututkinnon jälkeen ja suoritat riittävän määrän YAMK-tason opintoja avoimessa ammattikorkeakoulussa (30 op 90 op:n tutkintoon tai 10 op 60 op:n tutkintoon).  Näin vältyt hakuprosessilta, voit aloittaa opinnot kun sinulle sopii, ja käynnistät opinnot nyt maksutta! YAMK-tutkintoon johtavia koulutuksia meillä on tarjolla kaikilta kuudelta koulutusalalta, tietoja koulutuksista löydät kevään 2020 ja syksyn 2020 hakusivuilta. 

Alla listaus vuoden 2020 aikana alkavista avoimista YAMK-tason opinnoista.

Kesä 2020

Ilmoittautuminen päättyy 30.4.2020

Ilmoittautuminen päättyy 31.5.2020

 

Syksy 2020 

Ilmoittautuminen käynnistyy kesällä

Ilmoittautuminen toistaiseksi avoinna

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube