Olet täällä

Avoin ammattikorkeakoulu

Banneri

Avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella ammattikorkeakoulun opetussuunnitelmien mukaisia opintoja. Opinnot vastaavat tavoitteiltaan ja vaatimuksiltaan tutkintoon johtavaa koulutusta. Tarjolla on opintoja niin ammattikorkeakoulututkinnoista kuin ylemmistä ammattikorkeakoulututkinnoistakin.  Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ovat Savonia-ammattikorkeakoulun normaalia opetusta, joten suuri osa opinnoista toteutetaan lähi- ja päiväopetuksena tutkinto-opiskelijoiden ryhmien mukana.

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voivat opiskella kaikki iästä tai koulutustaustasta riippumatta. Avoin ammattikorkeakoulu voi tarjota osaamisen päivittämistä työelämässä olevalle henkilölle tai joustavan väylän tutkinto-opiskeluun ja opiskeluoikeuden saavuttamisen. Yksittäisten opintojaksojen kautta voit myös tutustua ammattikorkeakouluopetukseen tai koulutusalaan jo ennen tutkinto-opiskelijaksi hakeutumista. Opiskelu avoimessa ammattikorkeakoulussa on maksullista.

 

 

   

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr