Olet täällä

Syksyn 2020 yhteishaku

Syksyn 2020 yhteishaun banneri
 

Syksyn yhteishaku järjestetään 2.–16.9.2020. Hakuaika päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 15.00. Alla Savonian koulutukset, joihin voit hakea syksyn 2020 yhteishaussa. Opinnot alkavat tammikuussa 2021.

Lisätietoja valintakurssista löydät nettisivuiltamme.

AMK-tutkinnot

Kuopio:

Iisalmi:

Ylemmät AMK-tutkinnot 

Ylempiin AMK-tutkintoihin valitaan opiskelijat ennakkotehtävän tai ennakkotehtävän ja haastattelun perusteella. Kaikki YAMK-tutkinto-ohjelmat ovat monimuotototeutuksia. Lue lisää ylemmistä AMK-tutkinnoista

Kuopio:

Varkaus:

Kolme hyvää syytä hakea opiskelemaan Savoniaan:

Työelämäläheisyys

Savoniassa on maan parhaita yritysyhteistyöverkostoja, joista olemme erityisen ylpeitä: pääset soveltamaan oppimaasi jo opintojen aikana ja rakentamaan arvokkaita suhteita yritysmaailmaan.

Sijainti

Savonian kampukset sijaitsevat lähellä luontoa alueilla, joilta löydät opiskelijakämpän kohtuuhintaan sekä monenlaista vapaa-ajan vietettä urheilusta kulttuuriin. Kaikki palvelut löytyvät läheltä!

Laadukas opetus

84% opiskelijoista on sitä mieltä, että opetuksen taso Savoniassa on ykköslaatua!

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube