Olet täällä

Kesän lisähaku 2019

Kesän 2019 lisähaku järjestetään 1.-7.8.2019. Hakeminen tapahtuu Opintopolussa, osoitteessa www.opintopolku.fi. Haku päättyy 7.8.2019 klo 15.00.

Huomioithan, että valintakoekutsuja ei lähetetä. Tarkista koulutuskohtaiset ohjeet valintakokeisiin osallistumisesta ja tarvittavista välineistä, sekä valintakoepaikka ja -aika koulutuksen tiedoista.

Lisähaun tulokset julkaistaan viimeistään keskiviikkona 21.8.2019. Näet oman tilanteesi kirjautumalla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella Oma Opintopolku -palveluun osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos tulet valituksi, saat Opintopolusta automaattisen sähköpostiviestin. Opinnot alkavat syksyllä 2019.

Alla on lista Savonian koulutuksista, joihin voit hakea lisähaussa. Löydä oma polkusi ja aloita opinnot jo syksyllä!

 

 

 

 

Tarjolla myös polkuopintoja!

Haluatko kokeilla, millaista on opiskelu ammattikorkeakoulussa? Haluatko päivittää osaamistasi tai mietitkö alan vaihtoa? Ilmoittautumisaika avoimen ammattikorkeakoulun polkuopintoihin on 1. - 11.8.2019. Ilmoittaudu mukaan ja aloita opinnot jo syksyllä 2019.

Avoimen amk:n polkuopinnoissa opiskelet suurimman osan opinnoista tutkinto-opiskelijoiden ryhmien mukana. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Joihinkin koulutuksiin voidaan vaatia hyväksytty tulos soveltuvuuskokeesta ennen opintojen aloittamista.

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube