Olet täällä

Lisätietoja valintakokeista

Tiedot valintakokeiden sisällöistä, valintakokeiden ajankohdat, tietoja opiskelijavalinnan pisteytyksestä sekä mahdolliset ennakkomateriaalit ja ennakkotehtävät on esitetty koulutuskohtaisesti. Koulutuskohtaiset tiedot löytyvät täältä.

 

Yleisohjeita valintakokeisiin osallistujille

Valintakoekutsuja ei lähetetä kaikissa koulutuksissa. Tarkista koulutuskohtaiset ohjeet valintakokeisiin osallistumisesta ja tarvittavista välineistä, sekä valintakoepaikka ja -aika koulutuksen tiedoista.

Mikäli koulutuksessa on käytössä AMK-valintakoe, löydät siitä lisätietoja ammattikorkeakouluun.fi -sivustolta.

Ota valintakokeeseen mukaan kuvallinen henkilöllisyystodistus (esim. ajokortti, passi, valokuvallinen Kela-kortti).

Vältä voimakkaita hajusteita. Oppilaitos on savuton ja tuoksuton.

Kampusten opiskelijaravintoloiden palvelut ovat käytettävissäsi (omakustanteinen).

 

Yksilölliset järjestelyt valintakokeessa

Mikäli tarvitset sairauden tai vamman vuoksi yksilöllisiä järjestelyjä AMK-valintakokeessa, katso ohjeet yksilöllisten järjestelyjen hakemiseen ammattikorkeakouluun.fi -sivustolta.

Mikäli tarvitset sairauden tai vamman vuoksi yksilöllisiä järjestelyjä Savonian järjestämässä valintakokeessa tai valintakurssissa, täytä hakulomake ja toimita se liitteineen Savonian hakijapalveluihin.

Yksilöllisten järjestelyjen hakemus tulee toimittaa ko. ammattikorkeakouluun 23.9.2020 klo 15:00 mennessä.

Jos valintakokeen yksilöllisiin järjestelyihin oikeuttava este syntyy tai todetaan hakuajan päättymisen ja valintakoeajankohdan välillä, jätä yksilöllisten järjestelyjen hakemus viipymättä ko. ammattikorkeakouluun. Korkeakoulu voi evätä  oikeuden yksilöllisiin järjestelyihin, mikäli niitä ei voida esim. aikataulusyistä  toteuttaa.

Korkeakoulusta otetaan sinuun yhteyttä  ennen valintakoeajankohtaa käytännön järjestelyjen sopimiseksi. Jos olet tyytymätön  ilmoitettuihin järjestelyihin, ota yhteyttä korkeakouluun.

Ilmoitus valintakokeen yksilöllisistä järjestelyistä on hakukohdekohtainen ja voimassa vain määrättynä valintakoepäivänä.
 

Hakemuksen lähettäminen Savoniaan

Savonia-ammattikorkeakoulu
Hakijapalvelut
PL 6 (Microkatu 1)
70201 KUOPIO

Puh. 044 785 7002
Sähköposti hakijapalvelut@savonia.fi  
www.savonia.fi

Käyntiosoite: Microkatu 1, B-osa, 1. krs
Avoinna: ma-pe klo 10-15

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube