Olet täällä

Englanninkieliset tutkinto-ohjelmat

Savonia tarjoaa kevään 2019 haussa neljä englanninkielistä amk-tason ja yhden ylemmän amk-tason koulutusta. Tarkemmat tiedot koulutuksista ja valintaperusteista löydät kevään 2019 yhteishaku sivulta.

  • Bachelor of Business Administration, International Business
  • Bachelor of Engineering in Internet of Things
  • Bachelor of Engineering, Mechanical Engineering
  • Bachelor's Degree Programme in Nursing
  • Master's Degree Programme in Digital Health

Suomalaisen tutkinnon (esim. lukio, ammatillinen perustutkinto) suorittaneet voivat hakea koulutuksiin maaliskuun yhteishaussa ajalla 20.3.-3.4.2019. Ulkomaalaisen tutkinnon suorittaneet (upper secondary education) hakevat tammikuun yhteishaussa ajalla 9.-23.1.2019.

Miksi opiskella amk-tutkinto englanniksi?

Erittäin hyvä kysymys, johon jokaisella on omat vastauksensa. Alla englanniksi muutamia ehdotuksia, mutta päätä itse ja rakenna sinun tulevaisuuttasi tukeva opintopolku Savoniassa!

#1. Live today and boost your English skills in an international atmosphere
#2. Live today and study with ambitious and inspiring people all over the world
#3. Live today and get real life experience that makes you ready for your international career

Huomaathan, että koulutukseen hakiessa kielitaitosi ei tarvitse olla täydellinen, kohtuullinenkin taso riittää. Opintojen myötä kielitaitosi kyllä kohenee!

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube