Olet täällä

Hakijalle

Hakijalle -sivun banneri, "Hae tulevaisuus".
 

Keväällä 2021 järjestetään kaksi yhteishakua. Ensimmäisessä yhteishaussa 7.1.–20.1.2021 voit hakea Savonian englanninkielisiin Bachelor- ja Master-koulutuksiin. Toinen yhteishaku järjestetään 17.3.–31.3.2021 ja silloin voit hakea suomenkielisiin AMK- ja YAMK-koulutuksiin. Näiltä sivuilta löydät tietoa Savoniassa tarjolla olevista koulutuksista ja tarkemmat tiedot hakemisesta. Huomioithan, että koulutustietojen päivitys on vielä osittain kesken.

opiskelijoita käytävällä.

Kevään 2021 ensimmäinen yhteishaku

Opiskele englannin kielellä ja suuntaa kansainväliselle uralle. Tutustu kevään Bachelor- ja Master-koulutuksiin. Hakuaika 7.1.–20.1.2021. 

 

Opiskelijoita pöydän äärellä.

Kevään 2021 toinen yhteishaku

Kevään toisessa yhteishaussa on tarjolla yli 40 vaihtoehtoa. Katso lisää ja valitse oma suosikkisi. Hakuaika 17.3.–31.3.2021.

 

Opiskelijoita pöydän ääressä.

Hakeminen

Katso yhteishakuun ja opiskelijavalintaan liittyvät tärkeät päivämäärät ja lisätiedot.

 

Opiskelijoita työtilasssa.

Avoin AMK

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella Savonian opetussuunnitelmien mukaisia opintoja. Katso lisää!

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube