opiskele avoimessa amk:ssa.Savonian viikon vaikuttavin -case.

Ajankohtaista

Julkaistu: 3.4.2020

Päivitämme tälle sivulle koronavirukseen liittyviä tiedotteita ja ohjeita.

Julkaistu: 1.4.2020

Korkeakoulujen yhteishaku päättyi keskiviikkona 1.4., ja Savonian noin 1400 aloituspaikkaa tavoitteli jopa 7747 hakijaa. Määrä on 150 enemmän kuin viime keväänä. 

Opiskelijat tekemässä lääketieteellistä tutkimusta.
Julkaistu: 26.3.2020

Itä-Suomen yliopisto ja Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoavat uudenlaisen koulutuksen, ”Experts in Medical Computing”. Vastaavaa koulutusohjelmaa ei ole aiemmin toteutettu Suomessa.

Tapahtumat

01
04.2020

Tervetuloa kuuntelemaan sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden opinnäytetöiden esityksiä Hyvinvointikonferenssiin 2020. Tapahtuma järjestetään koronatilanteen vuoksi virtuaalisena huhtikuun aikana. 

Savonia somessa

Savonian Facebook-sivulleSavonian Twitter-sivulleSavonian Instagram-tililleSavonian Youtube-kanavalleSavonian LinkedIn-sivulleSavonian Flickr-kuvapankkiin
 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube