Savonia blogeissa banneri

Ajankohtaista

Lupa Hyvinvoida NY tuulettaa
Julkaistu: 20.4.2018

Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) järjestämässä Uskalla Yrittää -finaalissa palkittiin torstaina 19.4. Suomen parhaat nuorten yritykset. Savoniasta finaalissa oli mukana kaksi yritystä ja kotiintuomisina parhaan myyjän, parhaan innovaation sekä vuoden NY-opettajan palkinnot.

Julkaistu: 18.4.2018

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi terveysalan koulutukseen viisi erityisavustusta, joista kolmessa on mukana Savonia-ammattikorkeakoulu.

sh20109
Julkaistu: 17.4.2018

Soprano Oyj ja Savonia-ammattikorkeakoulu ovat tänään allekirjoittaneet viisivuotisen sopimuksen koulutusvientiyhteistyöstä. Yhteistyö alkaa Savonian täydennyskoulutuksilla, joiden avulla pyritään parantamaan erityisesti kehittyvien Afrikan, Aasian ja Etelä-Amerikan maiden koulutuksen tasoa maatalous-, vesi- ja energiasektoreilla.

Tapahtumat

23
04.2018

Tervetuloa Biotalouden erikoistumiskoulutuksen kehittämistyöpajaan Kuopioon tai Joensuuhun! Biotalouden erikoistumiskoulutus on uusi korkeakoulutuksen muoto, jota on alusta lähtien kehitetty työelämän ja korkeakoulujen yhteistyönä.

24
04.2018

Koetko haasteita sosiaalisen median kampanjoissa? Pohditko, miten some-kampanjan hyötyä voisi mitata? Neliosaisessa Somekampanja-työpajassa saat käytännön opastusta ja vinkkejä kampanjointiin.

15
05.2018

Tämä koulutus on sopiva juuri sinulle, jos hallitset Google Analyticsin perusteet ja osaat jo jotenkin käyttää sen analytiikkaa, mutta haluat oppia lisää analytiikan hyödyntämisestä yrityksesi markkinoinnin optimoinnissa.

22
05.2018

Haluatko parantaa yrityksesi näkyvyyttä Google-hakukoneessa mainonnan avulla, mutta et ole aivan varma miten se onnistuu ja mitä mahdollisuuksia AdWords tarjoaa?

Savonia somessa

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr