opiskele avoimessa amk:ssa.Savonian viikon vaikuttavin -case.

Ajankohtaista

Julkaistu: 21.9.2020

Ohjeet valintakursseille kirjautumisesta on lähetetty hakijoille maanantaina 21.9.

Iso joukko ihmisiä Savonian kampussydämessä.
Julkaistu: 17.9.2020

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku päättyi keskiviikkona 16.9.2020. Savonian 376 aloituspaikkaa tavoitteli yhteensä 2415 hakijaa. Ensisijaiseksi hakukohteeksi Savonian koulutuksen oli valinnut 1559 hakijaa, eli jokaista aloituspaikkaa kohti oli 3,9 ensisijaista hakijaa.

Julkaistu: 16.9.2020

Savonia on päässyt maailman kymmenen eniten julkaisseen tutkimusorganisaation joukkoon metsään liittyvien innovaatioiden aihepiirissä.

Tapahtumat

24
09.2020

SOTE-toimija, miltä tulevaisuus näyttää ja kuinka valmistautua siihen? Tule webinaariin kuulemaan ja oppimaan!

25
09.2020

Syöpäpotilaan moniammatillinen hoitoketju –erikoistumiskoulutuksen päätösseminaari tarjoaa tietotaitoa syöpää sairastavan potilaan moniammatillisen hoidon kehittämisessä sekä tukee työyhteisön, organisaatioiden ja alueellisen asiantuntijuuden kehittymistä. 

Savonia somessa

Savonian Facebook-sivulleSavonian Twitter-sivulleSavonian Instagram-tililleSavonian Youtube-kanavalleSavonian LinkedIn-sivulleSavonian Flickr-kuvapankkiin
 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube