You are here

Curriculum

Technology, Kuopio
Technology, Varkaus
Business, Kuopio
Business, Varkaus
Social and health care, Kuopio
Social and health care & rural Industries, Iisalmi
Basis of Education Competence Standards Structure of Studies Development of Expertise Methods and implementation Course Table

LI19SP Bachelor Degree Programme in International Business

Course Description

Code4 LLXR200
NameMera svenska på jobbet
Credits5 ects
ObjectivesOpiskelija syventää sekä suullisia että kirjallisia valmiuksiaan ruotsin kielessä. Hänellä on valmius toimia yritysympäristöissä yritysvierailuilla ja asiakastapaamisissa. Hän pystyy myös esittelemään yritystä ja sen tuotteita sekä osallistumaan pieniin palavereihin, tekemään muistiinpanoja ja muistioita. Hän pystyy laatimaan liikekirjeitä ja –viestejä. Lisäksi hän osaa esitellä ja markkinoida Suomea ruotsalaisille partnereille.
ContentSuullinen osio (3 op) Tala mera!: Yrityksen esittely, myyntitilanteet, yritysvierailu (sisältäen simuloidut tilanteet ja Suomi-tietoutta).

Kirjallinen osio (2 op) Skriv mera!: Liikeviestintää (esim. sähköposti, tarjous, markkinointikirje, reklamaatio), lyhyet arkipäivän työviestit, yritysvierailusta raportointi.
RequirementsAktiivinen osallistuminen lähitunneille ja palautettavat suulliset ja kirjalliset tehtävät. Ei lopputenttiä.
MethodsOpintojakso koostuu kahdesta erikseen arvioitavasta osiosta: suullinen osio 3 op ja kirjallinen osio 2 op (edellyttää suullisen osion käymistä). Opintojaksolla on lähiopetusta ja itsenäistä opiskelua, läsnäolo vähintään 75% sekä suullisessa että kirjallisessa osiossa.
Grading Scale0 - 5
Course materialOpintojakson materiaali ilmoitetaan myöhemmin.
PrerequisitesOman koulutusohjelman pakollisen ruotsin kielen opintojakson tulee olla suoritettuna ennen opintojakson alkua.
Link
Other Considerations
Contact
Löf Marja-Elina
Suhonen Inka-Mari

« Back to the Course Table

 

Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.

Savonia UAS

Savonia is one of Finland's biggest and most versatile universities of applied sciences. Our campuses are situated in Kuopio, Iisalmi and Varkaus. There are almost 6000 students and 600 employees at Savonia. In education we implement Open Innovation Space (OIS), where we combine learning, development, research, and teaching.

Youtube