You are here

RDI Projects

Project Information
NameSimulaatiopedagogiikan kehittäminen - Simupeda
Start1.3.2012
End31.5.2014
Websitehttp://simula2011.wordpress.com
StatusEnded
ContactAija Hietanen-Rantanen
Description
PartnersProjektin kohderyhmänä ovat Savonia-ammattikorkeakoulun terveysalan opettajat ja opiskelijat, Kuopion yliopistollisen sairaalan henkilöstö sekä Savon ammatti- ja aikuisopiston sosiaali- ja terveysalan opettajat ja opiskelijat.

Ensisijaisina hyödynsaajina ovat terveysalan opettajat ja opiskelijat sekä terveydenhuoltoalan organisaatioiden henkilöstö. Lopullisina hyödynsaajina ovat kaikki terveyspalveluita käyttävät asiakkaat Pohjois-Savossa.

Projektia koordinoi Savonia-ammattikorkeakoulun terveysala. Lisäksi mukana ovat Savonia-ammattikorkeakoulun digitaalisen median keskus. Hankkeeseen kumppaneina osallistuvat Savon ammatti- ja aikuisopisto sekä Kuopion yliopistollinen sairaala.
Funded byESR 2007-2013

Savonia UAS

Savonia is one of Finland's biggest and most versatile universities of applied sciences. Our campuses are situated in Kuopio, Iisalmi and Varkaus. There are almost 6000 students and 600 employees at Savonia. In education we implement Open Innovation Space (OIS), where we combine learning, development, research, and teaching.

Youtube