You are here

Savonia-sarja: Träume - Unelmia

Time: 
Tuesday, 19 November, 2019 - 19:00
Price: 
15€ / 10€
Location: 
Kuopion Musiikkikeskus, Kamarimusiikkisali
Contact: 
Kulttuurituottaja Terhi Mönkkönen, Savonia-amk Musiikin ja Tanssin yksikkö, 044 7855835

Träume - Unelmia konsertti on mezzosopraano Annastiina Tahkolan ja pianisti Jari Tynin duokonsertti. Illan aikana kuullaan Brahmsin Zigeunerlieder ja Wagnerin Wesendonck-Lieder sekä
Madetojaa, Kuulaa ja Sibeliusta.
Liput: 10€ / 15€, ovelta 30 minuuttia ennen konsertin alkua tai verkkokaupasta https://studystore.savonia.fi/fi/tapahtumat .
Konsertti on osa Savonia-sarjaa.
Savonia-amk laulun lehtori, mezzosopraano Annastiina Tahkola voitti ensimmäisen kansainvälisen Sibeliuslaulukilpailun vuonna 2007. Opettamisen lisäksi Annastiina esiintyy konsertti- ja liedlaulajana sekä näyttämöllä.
Pianisti Jari Tyni on toiminut Savonia-amk säestyksen lehtorina vuodesta 2017 ja konsertoi niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Jari toimii Iisalmen Torstaiklassiset -konserttisarjan taiteellisena johtajana ja vuonna 2004 hän voitti Kangasniemen musiikkiviikkojen liedpianistikilpailun.

Savonia UAS

Savonia is one of Finland's biggest and most versatile universities of applied sciences. Our campuses are situated in Kuopio, Iisalmi and Varkaus. There are almost 6000 students and 600 employees at Savonia. In education we implement Open Innovation Space (OIS), where we combine learning, development, research, and teaching.

Youtube