Ajankohtaista

Julkaistu: 19.9.2019

Keskiviikkona päättyneessä syksyn yhteishaussa oli Savoniaan ennätysmäärä hakijoita. Yhdessätoista koulutuksessa ollutta noin 300 aloituspaikkaa tavoitteli yhteensä 1650 hakijaa.

Julkaistu: 17.9.2019

Mitä tarkoittavat julkaisutietojen tarkistaminen ja tallentaminen kirjastolaisen näkökulmasta? Kirjastolainen kertoo käytännöistä Uutta luomassa -blogissa.

Julkaistu: 3.9.2019

Savonia-ammattikorkeakoulu ja Savon ammattiopisto luovat kansainvälisiä virtuaalisia oppimisympäristöjä, jotka vähentävät ammattilaisten perehdytystarvetta ja kasvattavat opiskelijoiden työelämävalmiuksia.

Tapahtumat

21
09.2019

Viljelijä - roisto vai maailmanpelastaja? Savonian Sumpit kutsuu yläsavolaiset pohtimaan maatalouden ympäristö- ja ilmastovaikutuksia asiantuntijoiden kanssa. Keskustelun lomassa tarjoamme kahvin ja kahvileivän 50 ensimmäiselle.

27
09.2019

Avoimessa seminaarissa kuullaan biotalouden asiantuntijoita useasta teemasta ja Biotalouden erikoistumiskoulutuksen opiskelijoiden työelämälähtöisien kehittämistehtävien ratkaisuja.

01
10.2019

Tervetuloa Business Centerin avajaisiin! Tilaisuudessa kuulet monta hienoa menestystarinaa. Tilaisuuden juontaa TV:stä tuttu Vappu Pimiä. 

06
11.2019

Vuonna 2018 käynnistynyt Hyvinvointikonferenssi saa jatkoa! Tule kuulemaan sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden opinnäytetöiden antia. Saat uutta tietoa ja tapaat tulevaisuuden tekijöitä!

Täydennyskoulutukset

Savonia somessa

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube