Uutta osaamista avoimesta amk:sta -banneri.Lue, miten asiantuntijamme ja opiskelijamme vaikuttavat - Savonia blogeissa.

Ajankohtaista

AMKista uralle tekstiviesti
Julkaistu: 16.10.2019

Savonia on aktiivisesti mukana keräämässä ajantasaista tietoa valmistuneiden työllistymisestä, koulutuksen tuottamista uramahdollisuuksista sekä opintojen työelämävastaavuudesta.

Savonian turvaryhmä sekä ensihoidon YAMK opiskelijoita
Julkaistu: 9.10.2019

Poikkeustilanteiden harjoittelu korkeakouluissa on erittäin tärkeässä roolissa, kun mietitään opiskelijoiden ja henkilöstön turvallisuutta. Tästä syystä Savonia järjesti pelastusharjoituksen Microkadulla 9.10.2019.

Savonian opiskelijapalvelutiimi istumassa ringissä lattialla
Julkaistu: 8.10.2019

Anna äänesi iloiselle ja osaavalle opiskelijapalvelutiimille. Äänestys on käynnissä. Lue lisää ja toimi nopeasti!

Ihmisiä keskustelemassa pöydän äärellä
Julkaistu: 8.10.2019

Voimaan jo tullut saavutettavuusdirektiivi ja kansallinen laki digitaalisten palveluiden saavutettavuudesta velvoittavat julkisia organisaatioita panostamaan palveluidensa saavutettavuuteen. Lue, miten Savoniassa viedään saavutettavuustyötä eteenpäin.

Tapahtumat

14
10.2019

Microkadun kampuksen opiskelijapalvelupiste ja hakijapalvelut ovat suljettuna syyslomaviikon ajan

22
10.2019

Tule mukaan terveydenhuollon ja valmistavan teollisuuden alojen yhteiseen kokoontumiseen 3D-teknologioiden ääreen. Ohjelmassa seminaariesityksiä ja verkostoitumista alojen toimijoiden kanssa.

06
11.2019

Vuonna 2018 käynnistynyt Hyvinvointikonferenssi saa jatkoa! Tule kuulemaan sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden opinnäytetöiden antia. Saat uutta tietoa ja tapaat tulevaisuuden tekijöitä!

06
11.2019

Tervetuloa keskustelemaan aiheesta Insinööriliiton, Savonian ja Kuopion kaupungin järjestämään ”Tytöt ja tekniikka – miksi tekniikan alalle hakeutuu vain poikia?” -tilaisuuteen.

Savonia somessa

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube