opiskele avoimessa amk:ssa.Savonian viikon vaikuttavin -case.

Ajankohtaista

Julkaistu: 23.10.2020

Syksyn yhteishaun valintakokeet järjestetään 22 paikkakunnalla viranomaisten ohjeita ja suosituksia noudattaen.

Julkaistu: 21.10.2020

Savonian Iisalmen sosionomitiimin ehdotus Ihanien Ipanoiden Iisalmi 130 v. oli ehdolla Iisalmen kaupungin 130-vuotisjuhlakilpailussa.

Julkaistu: 19.10.2020

YAMK-opiskelijan Savonialle tekemässä opinnäytetyössä tarkasteltiin toimintamallin käyttöönottoa työntekijöiden kokemusten kautta.

Tapahtumat

09
11.2020

Koulutusmessuilla pääset tutustumaan virtuaalisesti Savonian kampuksiin sekä tarjolla oleviin AMK-koulutuksiin. Pääset myös kurkkaamaan, miltä opiskelu- ja opiskelijaelämä näyttävät.

12
11.2020

Seminaarissa tutustutaan tekniikan ja tietojenkäsittelyn alalla tehtävään jatkuvan oppimisen koulutusyhteistyöhön. Aiheina mm. SmartICT-koulutus, UpTech-hanke ja uusi DI-koulutuspolku.

13
11.2020

Tervetuloa virtuaalitapahtumaan, jonka järjestävät Savonia-ammattikorkeakoulun kuntoutus- ja hyvinvointikoordinaattori YAMK-opiskelijat osana hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen menetelmät -opintokokonaisuutta. Luvassa mielenkiintoisia aiheita, joita voit tulla kuuntelemaan oman aikataulusi mukaan.  

Savonia Social Media

Savonian Facebook-sivulleSavonian Twitter-sivulleSavonian Instagram-tililleSavonian Youtube-kanavalleSavonian LinkedIn-sivulleSavonian Flickr-kuvapankkiin
 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube