Olet täällä

Opiskelu koulutusaloilla

Tervetuloa tutustumaan siihen, millaista opiskelu Savonian eri koulutusaloilla oikeasti on. Oikean reunan valikosta löydät eri alojen opiskelijoiden ja alumnien tarinoita, tietoa projekteista ja kuvauksia kampusten tiloista. Koulutustarjontaan voit tutustua tarkemmin hakijalle-osiossa.

Opetus Savoniassa

Savoniassa opiskelijalle tarjotaan työelämäläheistä oppimista. Savonia on uudistamassa koulutusta OIS-ajattelulla (Open Innovation Space). Se mahdollistaa opiskelijoiden, opettajien, muun henkilöstön ja työelämän entistä tiiviimmän yhteistyön. Oppimista tapahtuu yhdessä ratkaistavien käytännöstä nousevien tehtävien avulla. Tällä tavoin opiskelussa yhdistyy teoria ja käytäntö.

Aktiivista opiskelijaelämää

Kampuskaupungit tarjoavat laadukkaan koulutuksen lisäksi myös monipuolista opiskelijaelämää. Mm. opiskelijakunta Savotta järjestää vuosittain kaksi merkittävää tapahtumaa. Keväinen talvirieha Winterfest ja syksyn korkkaava Kauppakadun Improbatur kokoavat yhteen sekä Savonian omat että seudun muut opiskelijat.

Palkittuja liikuntapalveluita

Savonian opiskelijoille tarjolla olevat Sykettä -liikuntapalvelut palkittiin vuoden 2014 opiskelijaliikunnan teoksi. Sykettä tarjoaa monipuolisen, erilaiset liikkujat huomioivan liikuntakalenterin Savonian opiskelijoille. Tarjolla on mm. ryhmäliikuntatunteja, erilaisia lajivuoroja sekä viikoittaisia vakiovuoroja. Klikkaa ja lue lisää.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr