Olet täällä

Työn ilolla tuottavuutta ja kilpailukykyä -aluetyöpaja

Ajankohta: 
Maanantai, 20 marraskuu, 2017 - 12:15
Hinta: 
Maksuton
Sijainti: 
Technopolis, Microkatu 1, Kuopio, seminaaritila Giga
Yhteystiedot: 
Serena Paasivuori, serena.paasivuori@savonia.fi, puh. 044 78 56 936

TERVETULOA ESR-HANKKEEN "TYÖN ILOLLA TUOTTAVUUTTA JA KILPAILUKYKYÄ" -TYÖPAJAAN!

Aiheina: palvelumuotoilu, asiakaskokemus ja sen luominen, työnilo

AIKA JA PAIKKA
Maanantai 20.11.2017 klo 12.15–16.00
Technopolis, Microkatu 1, Seminaaritila Giga

KUTSUTUT
Pohjois-Savon osahankkeeseen osallistuvien organisaatioiden ja työyhteisöjen jäsenet sekä aiheesta kiinnostuneet mikro ja pk-sektorin yritykset

OHJELMA
12.15–12.45 Toiminnalliset ja makeat tervetulokahvit verkostoituen
12.45–16.00

  • Palvelumuotoilu – tietoa ja työskentelyä, Sami Lehto, TAMK
  • Kahvia ja suolaista välipalaa
  • Työnilon reseptit – kokemuksia & kokeiluja & keskustelua
  • Katse tulevaan – keskustelua kehittämisen jatkosta

Palvelumuotoilu – tietoa ja työskentelyä

Tampereen ammattikorkeakoulun Sami Lehto esittelee, mistä palvelumuotoilussa on kyse. Kuulemme ja työstämme harjoituksin, mistä hyvä asiakaskokemus koostuu ja miten se luodaan.
Pohdimme myös, mikä merkitys on positiivisella työyhteisö- ja työpäiväkokemuksella sen välittyessä hyväksi asiakaskokemukseksi.

Työnilon reseptit – kokemuksia & kokeiluja & keskustelua

Onnistuneeseen asiakaskokemukseen vaikuttaa positiivinen työyhteisökokemus, jonka keskeinen osa on työnilo ja sen eri elementit.
Työpajaan osallistuvien vinkkejä ja oivalluksia työnilosta ja sen kehittämisestä johdattaa tarkastelemaan ja jakamaan Tampereen yliopiston Työelämän tutkimuskeskuksen Kati Tikkamäki.

Sitova ilmoittautuminen ja erityisruokavaliotoiveet 13.11.2017 mennessä: mira.saari@savonia.fi.

Lisätietoja: Serena Paasivuori: serena.paasivuori@savonia.fi, puh. 044 78 56 936.

Tilaisuuden vetäjinä Mikko Kokkonen Onnenpari Oy:stä, Sami Lehto Tampereen ammattikorkeakoulusta, Serena Paasivuori Savonia-ammattikorkeakoulusta ja Kati Tikkamäki Tampereen yliopiston Työelämän tutkimuskeskuksesta.

---
Aluepaja on osa valtakunnallista Työnilolla tuottavuutta ja kilpailukykyä ESR-kehittämishanketta (2016–2018) ja sen Pohjois-Savon alueellista kehittämistä. Hankkeen tavoitteena on tukea ja edistää siihen osallistuvien mikro-, pienten ja keskisuurten yritysten tuottavuutta, työhyvinvointia ja niiden kautta syntyvää kustannustehokkuutta ja kilpailukykyä.

Aluepajoissa hankkeeseen osallistuvien organisaatioiden ja työyhteisöjen edustajille, heidän yhteistyökumppaneilleen ja aiheesta kiinnostuneille pk-yrityksille tarjoutuu mahdollisuus yhdessä oppimiseen, kehittymiseen ja verkostoitumiseen. Hanke toteutetaan Pirkanmaalla, Pohjois-Savossa ja Etelä-Pohjanmaalla. Hanketta koordinoi Tampereen yliopiston Työelämän tutkimuskeskus ja osatoteuttajina ovat Tampereen ammattikorkeakoulu, Savonia-ammattikorkeakoulu sekä Seinäjoen ammattikorkeakoulu.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr