Olet täällä

Tahko Ski Lift Pitch -tapahtuma

Ajankohta: 
Perjantai, 13 huhtikuu, 2018 - 12:00

Kuopion alueen kauppakamari järjestää kumppaneidensa kanssa kansainvälisen Tahko Ski Lift Pitch -tapahtuman 12.-13.4.2018 Tahkolla.

Tahko Ski Lift Pitch starttaa torstaina 12.4. UEF:n kanssa järjestettävällä Health18-seminaarilla, jossa kuullaan 15 Health Tech –alan puhujaa.

Tapahtuman pääosassa on perjantaina 13.4. laskettelurinteen tuolihississä tapahtuva Ski Lift Pitch Battle –kilpailu, jossa kaksi yrittäjää pitsaa liikeideaansa tuomarille ja parempi pääsee jatkoon. Voittajalle on luvassa 10 000 euron pääpalkinto.

Tapahtuman tavoitteena on parantaa startup-yritysten kehittymismahdollisuuksia Kuopion alueella sekä lisätä alueen kiinnostavuutta uuden liiketoiminnan kasvattamisessa. Tapahtuma on ainutlaatuinen yhdistelmä businesta ja vapaa-aikaa - kohtaaminen on rentoa ja savolaisen mutkatonta.

Lisätietoja tapahtuman nettisivuilta>>

Lippuja saa lippukaupasta>>

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr