Olet täällä

Opiskelu maailmalla

Tekniikan alan opiskelijoille on monta mahdollisuutta hankkia jo opiskeluaikana kansainvälistä oppia ja kokemusta.

Savonia-ammattikorkeakoulu on rakentanut laajan kansainvälisen yhteistyöoppilaitosverkoston, jonka opetustarjonta on opiskelijoidemme käytössä. Opiskelija voi rakenna itselleen henkilökohtaisen opiskeluohjelman (HOPS:in), joka sisältää opintoja kotiammattikorkeakoulussa ja jossakin yhteistyöverkoston oppilaitoksessa. Vaihto mahdollistaa kielitaidon kohentamisen lisäksi oman osaamisen suuntaamisen uudella tavalla omaa mielenkiintoa painottaen. Teoriaopintojen lisäksi vaihdossa voi suorittaa tutkintoon kuuluvan ohjatun harjoittelun tai opinnäytetyön. Savonia-ammattikorkeakoulu tukee ulkomaista vaihtoa apurahalla.

Kampuksilla voi tutustua myös ulkomaisiin opiskelijoihimme – sekä tutkinto- että vaihto-opiskelijoihin. Vaivaton tapa kansainvälistyä omassa ammattikorkeakoulussa.

Savonia-ammattikorkeakoulu tukee ulkomaista vaihtoa apurahalla. Kysy lisää mahdollisuuksistasi sekä rahoituksesta tekniikan alan yhteyshenkilöltä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr