Ohjeita harjoitteluun

HARJOITTELUPAIKKAVARAUS POHJOIS-SAVOSTA

Harjoittelupaikat varataan pääsääntöisesti Jobstep-sote –järjestelmästä, https:www2.jobstep.net/jobstep_frontpage.

Varausaika on syksyllä seuraavan kevään harjoitteluun on 1. 3. klo 8.00 ja keväällä seuraavan syksyn harjoitteluun 1.10. klo 8.00. Koordinaattori vahvistaa harjoittelupaikan. Syventävään harjoittelun menijoille jobstep avautuu pari päivää muita aiemmin.

Opintojaksokuvauksessa ilmenevät harjoittelun tavoitteet, sisällöt, harjoittelun laajuus opintoviikkoina ja paikka, jossa harjoittelu voidaan suorittaa. Pohjois-Savon alueella organisaatiot hallinnoivat itse harjoittelupaikkojaan jobstepissä ja jäljellä olevat paikat avautuvat Savonian etuvarausoikeuden jälkeen keväällä 1.4 ja syksyllä 1.11 koko Suomen ammattikorkeakoulujen varattavaksi.

HARJOITTELUPAIKKAVARAUS MUUALTA SUOMESTA

Jobstepin etusivulta ennen kirjautumista voit tarkastaa sinun mahdollisuuden varata paikkasi jobstepistä muun Suomen alueelta. Etusivun oikeassa laidassa on linkki -jobstep-sote-varausajat, josta selvität aikataulun. Käytännössä se on pari kuukautta meidän omien varausten jälkeen, keväällä toukokuussa ja syksyllä marras-joulukuussa.

HARJOITTELUPAIKKAVARAUKSEN VAHVISTAMINEN

Voit itse varata ja perua harjoittelupaikkoja. Harjoittelusta vastaava koordinaaattori vahvistaa harjoittelupaikkavarauksesi sikäli kun se on kyseiseen harjoitteluun sopiva varaus. Tämän jälkeen vain koordinaattori voi tehdä muutoksia varauksessa tai perua varauksen.

HARJOITTELUPAIKAN PERUMINEN

Mikäli harjoittelu peruuntuu, on oiskelijan huolehdittava ilmoitus mahdollisimman pian, viimeistään kolme viikkoa ennen harjoittelun alkua koordinaattorille, jotta harjoittelun ohjauksesta ei peritä maksua ja harjoittelupaikka voidaan hyödyntää toiselle opiskelijalle.

 

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr