Olet täällä

Palveluvastaava Jukka Nurminen

Jukka on valmistunut matkailu- ja ravitsemisalalta elintarvikealan liikkeenjohdon koulutusohjelmasta restonomiksi vuonna 2009.

Opiskelukokemukset:

Opintoihin liittyvät asiat, jotka ovat eniten vaikuttaneet työllistymiseen
Harjoittelun merkitys työllistymiseen on tosi tärkeä, myös opiskeluaikana työssä oleminen vaikutti työllistymiseen opintojen jälkeen.

Asiat ja opinnot, mitä olisi kannattanut suorittaa opiskeluaikana:
Ulkomaille lähtisin vaihtoon jos nyt saisi valita. Tärkeä asia on keskittyä opinnäytetyön tekemiseen, ettei se veny monivuotiseksi projektiksi.

Harjoittelupaikat opiskelun aikana:
S-marketissa myyjä ja Prismassa tuoteryhmävastaava.

Nykyinen työ:
Nykyisin työskentelen HOK-Elannon asiakasomistajapalvelussa palveluvastaavana. Aikaisemmin olen ollut samassa paikassa palveluneuvojana. Kuopiossa opiskeluaikana työskentelin Siilinjärven S-marketissa ja Kuopion Prismassa. Prismassa olin niin myyjämä, bonus- kuin palveluneuvojana.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube