Olet täällä

Muotoilun ennakkotehtävät julkaistu

Muotoilija (AMK), päivätoteutus: ENNAKKOTEHTÄVÄ 2017

Hakijat kutsutaan valintakokeeseen karsivan ennakkotehtävän perusteella. Ennakkotehtävä julkaistaan 10.4.2017 Muotoilu (AMK), päivätoteutus -sivulla. Ennakkotehtävän lomakkeella ilmoitat suuntautumisvaihtoehdon, johon olet ensisijaisesti hakemassa. Ennakkotehtävä palautetaan 2.5.2017 klo 15.00 mennessä sähköisellä lomakkeella. Ennakkotehtävä arvioidaan hyväksytty/hylätty -asteikolla. Myöhästyneitä ennakkotehtäviä ei oteta huomioon.

Muotoilija (ylempi AMK), Design Making, monimuotototeutus: ENNAKKOTEHTÄVÄ 2017

Muotoilun (ylempi AMK) opiskelijavalinta tehdään valintakokeen perusteella. Ennakkotehtävä julkaistaan Muotoilu (ylempi AMK), Design Making -sivulla 10.4.2017 ja on pohjana valintakokeen haastattelussa. Tee ennakkotehtävä ja palauta se 2.5.2017 klo 15.00 mennessä pdf-liitetiedostona osoitteeseen hakijapalvelut@savonia.fi. Laita otsikkokenttään teksti: YAMK-Muotoilu ennakkotehtävä. Kirjoita ennakkotehtävän alkuun nimesi ja syntymäaikasi.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr