Olet täällä

Kampuskaupungit

Kuopion alue on uniikki yhdistelmä onnellisia ihmisiä, rentoa asennetta ja huippuosaamista: tiedettä, teknologiaa, taidetta, teollisuutta ja turvallisuutta.

Kuopion, Tahkon ja lähiseutujen muodostamalla tärkeilyvapaalla vyöhykkeellä asuu jo lähes 250 000 asukasta. Tervetuloa nauttimaan työstä ja vapaa-ajasta!

 

Iisalmi

Savonian opetustarjonta Iisalmessa on keskitetty yhdelle kampukselle, joka sijaitse aivan 22 000 asukkaan kaupungin keskustan tuntumassa. Savonian tilat Iisalmessa ovat modernit ja nykyaikaisesti varustellut. Kompaktin kokoinen Iisalmi on opiskelijalle ihanteellinen. Välimatkat ovat lyhyitä, joten paikasta toiseen pääsee helposti vaikka pyöräillen. Lisäksi vuokra-asunnon saaminen on kaupungissa helppoa ja vuokrien yleinen taso sopii opiskelijan kukkarolle erinomaisesti. Savonian Iisalmen yksikössä voit opiskella luonnonvara-alan sekä sosiaali- ja terveysalan koulutusohjelmissa.

www.iisalmi.fi

Kuopio

Yli 100 000 asukkaan Kuopio on vilkas korkeakoulukaupunki. Kuopion monipuolisesta kulttuuri- ja tapahtumatarjonnasta jokainen tekee omat löytönsä kiinnostustensa mukaan. Lisäksi Savonian opiskelijajärjestö Savotta toimii Kuopiossa aktiivisesti. Osallistumalla Savotan aktiviteetteihin opit tuntemaan opiskelijoita muiltakin aloilta. Kuopion liikenneyhteydet ovat hyvät. Pääset perille niin junalla, bussilla kuin lentämälläkin. Opiskelijan asuminen Kuopiossa järjestyy mutkattomasti. Kuopion opiskelija-asuntosäätiö Kuopas tarjoaa edullisen ja tasokkaan vaihtoehdon muulle vuokra-asumiselle. Savonian opetustarjonta on Kuopiossa laajin, opiskelijoitakin on yhteensä 4500. Kuopiossa voit Savoniassa opiskella liiketalouden, matkailu- ja ravitsemisalan, kulttuurialan, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan alan koulutusohjelmissa. Tulevina vuosina Kuopion koulutustarjonta tulee rakentumaan Savilahden uudistuvalle kampusalueelle.

www.kuopio.fi

 

Varkaus

Varkaus on 23 000 asukkaan vireä ja turvallinen kaupunki.  Varkaus tunnetaan kansainvälisesti vahvasta energiateknologia osaamisestaan. Alueen yritykset työllistävät yli 1000 alalla toimivaa työntekijää. Savonia ammattikorkeakoulun Varkauden yksikkö toimii tiiviissä yhteistyössä alan yritysten kanssa. Opetuksemme on työelämälähtöistä ja työelämäläheistä, jota edustaa mm. juuri valmistunut energiatutkimuskeskus. Kaupungissa on tarjolla monipuolisia vapaa-ajan harrastuksia ja asuminen on edullista. Kompaktin kampuksen opiskelijaelämä on virkeää ja mahdollistaa hienoja elämyksiä opintojen aikana. 

www.varkaus.fi

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr