Olet täällä

I <3 A CAPPELLA

Ajankohta: 
Torstai, 20 huhtikuu, 2017 - 19:00
Hinta: 
10/15 €, koululaisryhmät 5 €/oppilas
Sijainti: 
Sotku, Suokatu 42, Kuopio
Yhteystiedot: 
eeri.pihlajakari@savonia.fi

I <3 A CAPPELLA on noin 45 minuutin mittainen tanssia, musiikkia ja vaatetusmuotoilua yhdistävä tanssiteos. Teoksessa tanssii 14 upeaa Savonia-amk:n tanssin opiskelijaa. Koreografia on jazztanssin lehtori Sirpa Möksyn käsialaa.

Nimensä mukaan teoksen musiikki kiedotaan a cappella-lauluun, rytmiikkaan ja jazz-musiikin iki-ihaniin klassikoihin. I <3 a cappella sovittaa jazzklassikot uusiksi ja tuo mukaan improvisaatiota. Näin tanssista ja musiikista syntyy leikkisä kudelma, joka sopii kaikenikäisille katsojille. Musiikista vastuussa ovat Savonian musiikin laulun opiskelijat Nina Höynälän ja Marko Salmelan johdolla.

Puvustus on ideoitu ja toteutettu yhdessä Savonia amk:n vaatetusmuotoilijaopiskelijoiden kanssa. Liike, ääni ja puvustus luovat kokonaisuuden, jossa katsojalla on vapaus luoda omat tarinansa näkemästään ja kuulemastaan.

Kuinka ääni, liike tai vaate voi luoda erilaisia tunnelmia ja tuokiokuvia? I <3 a cappella vastaa rytmin, melodian ja energisen liikkeen kautta. Luvassa on railakasta menoa, herkkiä tunnelmia, yllätyksiä, kaipausta, iloa ja onnen tunnetta – taitoa ja tunnetta laidasta laitaan. Sanalla sanoen; virkistystä ja hyvää oloa arkeen!

Tervetuloa katsomaan ja kuuntelemaan teosta I <3 A CAPPELLA!

Esitykset Kuopion Sotkulla (Suokatu 42)

  • Torstaina 20.4. klo 19
  • Perjantaina 21.4. klo 10 & 19
  • Lauantaina 22.4. klo 19
  • Sunnuntaina 23.4. klo 19

Liput ovelta 15/10 €

Koululuokat 5€ /oppilas, ryhmän ohjaaja ilmainen

Yhteydenotot ja varaukset: eeri.pihlajakari@savonia.fi

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr