Olet täällä

AMK-päivä Microkadun kampuksella

Ajankohta: 
Maanantai, 13 marraskuu, 2017 - 09:00
Sijainti: 
Kuopio, Microkadun kampus, Microkatu 1

Tervetuloa Savonia-ammattikorkeakoulun AMK-päivään Microkadun kampukselle maanantaina 13.11.2017 klo 9:00 - 14:00

Alueen abeilla, ammatillisen koulutuksen päättävillä ja kaikilla kiinnostuneilla on AMK-päivän aikana mahdollisuus tutustua Savoniaan, joka esittäytyy Microkadun kampuksella.

 


Koulutusesittelyt

Opiskelijamme ja opinto-ohjaajamme esittelevät luentosalissa ja luokissa Savonian koulutuksia. Koulutusten esittelyt tapahtuvat erillisen aikataulun mukaan. Löydät koulutusesittelyjen aikataulun tästä >>

Tuutoritori ja infopiste

Opiskelijaelämän keskeiset toimijat eli tuutorit esittäytyvät ja vastaavat opiskelua sekä tapahtumaa koskeviin kysymyksiin Microkadun kampuksen pääaulassa sijaitsevalla tuutoritorilla. Samassa paikassa esittäytyvät myös opiskelijakunta SAVOTTA sekä SYKETTÄ-liikuntapalvelut.

Alakohtaiset tutustumiskierrokset:

  • Terveysala: Kurkistus terveysalan simulaatio-opetustiloihin Microkadulla. Lähdöt koulutusesittelyn jälkeen Mictokadun auditorion ovelta klo 10 ja klo 13. Kesto n. 30 min.
  • Matkailu- ja ravitsemisala: Tutustumiskierros matkailu- ja ravitsemisalan opetustiloihin Microkadulla. Lähdöt koulutusesittelyn jälkeen klo 10 ja klo 13 luokan D3006 ovelta. Kesto 30 min.
  • Tekniikan ala / Ympäristötekniikka: Tutustumiskierros ympäristötekniikan koehalliin ja laboratorioihin Microkadulla. Lähdöt koulutusesittelyn jälkeen klo 10 ja klo 13 luokan B1022 ovelta. Kesto 30 min.
  • Koko Microkadun kampuksen kierros: Savonian Promotiimiläisten vetämä toiminnallinen kierros starttaa pääaulasta klo 10 ja klo 13. Kesto n. 1 tunti. Luvassa on reipasta meininkiä!

Tietoa tapahtumaan saapuvien opiskelijoiden ruokailun järjestämisestä:

Tapahtumaan tulevien ryhmien tulee sopia mahdollisesta ruokailusta etukäteen Itä-Suomen yliopiston kampuksella toimivan Fazer Amican kanssa tai Savonian Microkadun kampuksella sijaitsevan Antell -ravintolan kanssa.

Yhteystiedot:
Antell-ravintola Round
Microkatu 1, 70210 Kuopio
Sähköpostilla 6950@antell.fi tai puhelimitse 020 7702196


Alueen opinto-ohjaajat ja koulutusneuvojat ovat tervetulleita Savonian hakuinfoon ja ajankohtaiskatsaukseen klo 11:15.

Hakuinfon ohjelman ja ohjeet ilmoittautumisesta löydät tästä.

TERVETULOA!

Savonian opiskelijat AMK-päivä

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr