Kokoeko

KOKOEKO – Jätehuollon ajankohtaistilaisuudet

KOKOEKO kerää yhteen jäte- ja ympäristöalan osaamista ja opastaa ajankohtaistilaisuuksissa alan toimijoita  kamppailemaan yhdessä kohti kestävän kehityksen mukaista tulevaisuutta. Tilaisuuksien kohderyhmänä ovat mm. kunnat, viranomaiset, elinkeinoelämä sekä opetus- ja tutkimusorganisaatiot.

KOKOEKO:n tavoitteena on tarjota tietoa, näkemyksiä ja ratkaisuja liittyen ajankohtaisiin jäte- ja kierrätysalan haasteisiin. Samalla lisätään yritysten ja kuntien vuorovaikutusta tarjoamalla mahdollisuuden verkottua ajankohtaistilaisuuksissa.

KOKOEKO-seminaareja – Ajankohtaiskatsauksia jätehuoltoon – järjestetään noin vuoden välein.  Tietoa ja materiaaleja järjestetyistä seminaareista löytyy kohdasta "Seminaarit".

Seuraava Kokoeko-seminaari järjestetään helmikuussa 2018.

Lisätietoja:
Laura Antikainen
p. 044 785 6786
laura.antikainen@savonia.fi

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr