Olet täällä

Ajankohtaista

Julkaistu: 9.12.2015

Savonia on valittu puitetoimittajaksi ulkomaalaisten eri alojen työntekijöiden kielikoulutukseen Etelä-Savon, Kainuun ja Pohjois-Savon alueilla. Koulutus lisää koulutettavien valmiuksia työskennellä suomen tai ruotsin kielellä. Tavoitteet räätälöidään tarpeen mukaan.

Lisätietoja...

Julkaistu: 18.11.2015

Savonialla on 16 erilaista tutkimus- ja laboratorioyksikköä, joita käytetään opetukseen, hanketoimintaan ja yritysten palvelutarjonnassa. Yhtenä tärkeimpänä elementtinä on yritysten tarpeet mm. innovaatiotoiminnassa ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Olemme aloittaneet hankeen, jonka tarkoituksena on parantaa mm. yksiköiden tunnettuutta, markkinointia, palvelutarjontaa sekä selvittää...

Julkaistu: 11.5.2015

Savonia on hyväksytty valtakunnalliseksi palvelujen tuottajaksi kehittämispalveluihin. Palvelut ovat räätälöityjä ja niiden sisällöt ja kestot vaihtelevat yrityksen tarpeen mukaan. Toimialakohtaisia rajoitteita ei ole. Toteutuksissa voi käyttää moninaisia menetelmiä, tapoja ja työkaluja.

Yritysten kehittämispalvelut ovat valtakunnallisia, ELY-keskusten tarjoamia konsultointi- ja...

Julkaistu: 4.6.2014

Call for projects! Savonia etsii asiakasorganisaatioita, joiden haasteita amk-opiskelijamme lähtevät syksyllä ratkomaan.

Yritys saa apua aidon haasteen ratkaisemiseksi, ja opiskelijamme tärkeää kokemusta aidossa työelämäympäristössä. Nämä toimeksiannot toteutetaan opintojaksojen yhteydessä, ja Savonian sekä yrityksen yhteistyön tavoitteena onkin molemminpuolinen hyöty: opiskelijat...

Julkaistu: 21.5.2014

Informaatioteknologian alalla sinulla on mahdollisuutta osoittaa osaamistasi kansainvälisesti tunnustetuilla sertifiointitesteillä.

Savonialla on Prometricin ja  PearsonVUE:n sertifioitu testikeskus, jossa voi suorittaa IT-alueen testejä joustavasti miellyttävässä ympäristössä. Sertifiointikokeesta saatu pätevyystodistus on arvostettu ja vakuuttava kansainvälisesti tunnustettu...

Sivut

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr