Olet täällä

Palvelut yrityksille

Savoniassa liiketoimintaa toteuttavat ammattikorkeakoulun henkilöstö ja opiskelijat yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Liiketoimintaa ovat asiakkaillemme tarjottavat palvelut kuten koulutus-, tutkimus-, kehittämis-, ja testauspalvelut. Osaamisen vienti on osa liiketoimintaa, joita voivat olla study-visit vierailut ja koulutuksen myynti ulkomaalaiselle yritykselle tai yhteisölle. Liiketoimintaa kehitetään Savonian koulutusvastuualueilla ja -painoaloilla, jolloin sillä on kytkentä opetukseen ja TKI-työhön.

Lisätietoja:

Tomi Hyttinen
liiketoimintapäällikkö
tomi.hyttinen@savonia.fi
044 785 5006

tai alakohtaiset tutkimus- ja kehityspäälliköt.

Tutustu myös Uutta luomassa -blogiin, jossa kerrotaan mm. hankkeiden etenemisestä ja löydöksistä.

Ajankohtaista

Julkaistu: 9.12.2015

Savonia on valittu puitetoimittajaksi ulkomaalaisten eri alojen työntekijöiden kielikoulutukseen Etelä-Savon, Kainuun ja Pohjois-Savon alueilla. Koulutus lisää koulutettavien valmiuksia työskennellä suomen tai ruotsin kielellä. Tavoitteet räätälöidään tarpeen mukaan.

Julkaistu: 18.11.2015

Savonialla on 16 erilaista tutkimus- ja laboratorioyksikköä, joita käytetään opetukseen, hanketoimintaan ja yritysten palvelutarjonnassa.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr