Olet täällä

Opiskelijaksi ilmoittautuminen

Ammattikorkeakoulututkintoon johtava koulutus

Opiskelijan, joka opiskelee ammattikorkeakoulututkintoa, on joka lukuvuosi ilmoittauduttava läsnä- tai poissaolevaksi ammattikorkeakoulun määräämällä tavalla. Jos opiskelija laiminlyö ilmoittautumisen, hän menettää opiskeluoikeutensa (L 932/2014). Opiskeluoikeutensa menettänyt voi hakea opiskeluoikeuden palautusta.

Aloittava opiskelija ilmoittautuu läsnä- tai poissaolevaksi samalla kun ottaa opiskelupaikan vastaan Opintopolku-palvelussa.

Jatkava opiskelija ilmoittautuu joka lukuvuosi läsnä- tai poissaolevaksi ammattikorkeakoulun määräämällä tavalla. Ilmoittautumisvelvollisuus on myös opintojensa loppuvaiheessa olevilla opiskelijoilla, eikä ole riippuvainen jäljellä olevien opintojen laajuudesta.

Jos olet ollut läsnäolevana opiskelijana vähintään yhden lukukauden, ilmoittaudu koko seuraavalle lukuvuodelle Wilman kautta ajalla 19.2. - 10.9.2018 tai ota tarvittaessa yhteyttä opiskelijapalvelut@savonia.fi. Tänä aikana voit tarvittaessa muuttaa läsnäolo- / poissaolotietoasi. Päivitä yhteystietosi ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos olet siirtänyt opintojesi aloitusta, ei Wilma -ilmoittautuminen ole mahdollista. Aloitusta siirtäneille lähetetään sähköpostitse ohjeet ilmoittautumisesta. 

KEVÄTLUKUKAUDEN osalta voit muuttaa ilmoittautumistietoasi 1.11.2018–15.1.2019 välisenä aikana Wilman kautta .

Lisätietoja poissaolevaksi ilmoittautumisesta

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen, ole yhteydessä opiskelijapalvelut@savonia.fi

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr