Olet täällä

Opetussuunnitelmat

Kulttuuriala, Muotoilu
Kulttuuriala, Musiikki ja Tanssi
Luonnonvara-ala
Matkailu- ja ravitsemisala
Sosiaali- ja terveysala, Iisalmi
Sosiaali- ja terveysala, Kuopio
Tekniikan ala, Kuopio
Tekniikan ala, Varkaus
Liiketalouden ala, Kuopio
Pelastusopisto
Savonian monialaiset opinnot
Lähtökohdat Osaamistavoitteet Opintojen rakenne Asiantuntijuuden kehittyminen Toteutus Opintojaksotaulukko

Kesäopinnot 2017

Opintojaksokuvaus

Koodi4 KES17DAVA150
NimiPalvelumuotoilu 2
Nimi englanniksiService Design 2
Laajuus5 op
OsaamistavoitteetOpiskelija osaa soveltaa palvelumuotoilun menetelmiä ja prosessia konkreettisiin palvelumuotoiluhaasteisiin. Opiskelija löytää itsenäisesti keinoja hankkia asiakasymmärrystä, luoda niiden pohjalta erilaisia konsepteja ja prototypoida niitä. Opiskelija osaa soveltaa palvelumuotoiluosaamistaan myös muihin muotoiluhaasteisiin.
Keskeiset sisällötPalvelumuotoilun ja käyttäjälähtöisen suunnittelun teorian ja käytännön osaamisen syventäminen. Kurssilla korostetaan erityisesti osallistavia menetelmiä palveluiden kehittämisen eri vaiheissa.
SuoritustavatOpetukseen osallistuminen, teoria-aineistoon perehtyminen, oppimisprojekti, esittäminen, vertaisarviointi, itsearviointi ja raportointi.
ToteutustavatLähiopetusjaksot ovat 9.- 10.6. ja 24.8.2017 klo 9–15 Savonia-ammattikorkeakoulun Opistotien kampuksella (Opistotie 1), luokkatila A3024. Itsenäinen projektityöskentely lähiopetusjaksojen välissä. Opintojakson tehtävien arviointi ja tulosten rekisteriin vienti 31.8.2017 mennessä.
ArviointiasteikkoHyväksytty (S) - Hylätty (0)
MateriaaliSTICDORN, M. ja SCHNEIRER, J. (ed.) 2010. This is Service Design Thinking. Basics - Tools - Cases. Amsterdam: BIS Publishers.
Muu materiaali annetaan kurssin alkaessa.
Edeltävät opinnotSavonian muotoilun tutkinto-ohjelman opinnot DAAM520 Palvelumuotoilu, DNVA150 Palvelumuotoilu tai vastaavat tiedot ja taidot
Linkki
Muuta huomioitavaaOpintojaksolle ilmoittautuminen 15.3.-30.4.2017 Koulutuskalenterin kautta.
Savonian opiskelijat Wilman opintotarjottimen kautta.
YhteyshenkilöSirviö Timo
Kontio Mirja

« Takaisin opintojaksotaulukkoon

 

Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube