Olet täällä

Asuminen

Iisalmessa opiskelevat

Iisalmessa opiskelevat voivat hakea asuntoa Kiinteistö Oy Petterinkulman omistamista opiskelija-asunnoista. Hakemuksen voi täyttää sähköisesti: www.petterinkulma.fi. Hakea voi myös asuntohakemuslomakkeella, jota on saatavilla Kiinteistö Oy-Petterinkulmasta ja kuntien asuntotoimistoista.

Kiinteistö Oy Petterinkulma
Kirkonsalmentie 12
74120 IISALMI
puh. (017) 821 4126

Asuntohakemukset on palautettava liitteineen Kiinteistö Oy Petterinkulmaan.

Lisäksi asuntoja välittää mm:

VVO & Lumo: Vuokra-asunnot Iisalmi

Kuopiossa opiskelevat

Kuopiossa opiskelevat voivat hakea opiskelija-asuntoa Kuopion Opiskelija-asunnot Oy:n (KUOPAS) omistamista asunnoista. Hakemuksen voi täyttää sähköisesti: www.kuopas.fi. Hakea voi myös kirjallisesti lomakkeella, jota saa KUOPAS:n toimistosta.

KUOPAS:n toimisto
Torikatu 15
70110 KUOPIO
puh. 020 710 9740

Lisäksi OVV Asuntopalvelut (ent. Opiskelijoiden Vuokravälitys) välittää yksityisten omistamia asuntoja Kuopion alueella. Lisätietoja kohteista ja asuntojen vuokraamisesta www.ovv.com

OVV Asuntopalvelut
Puijonkatu 16
70110 Kuopio
017 363 5566, 044 363 5561
 

Tekniikan Kuopion yksikön opiskelijat voivat hakea Tekman Tuki ry:n omistamia asuntoja, jotka sijaitsevat Puijonlaaksossa. Hakemuksen voi täyttää sähköisesti: www.tekmantuki.fi tai hakemuslomakkeen voi noutaa Tekman Tuki ry:n toimistosta.

Tekman Tuki ry:n toimisto
Retkeilijäntie 1 D 2
70200 Kuopio
puh. (017) 282 2831.

Palopäällystön koulutusohjelmassa opiskelevat voivat asua Pelastusopiston asuntolassa.

Lisäksi asuntoja välittää mm:

Lumo: Vuokra-asunnot Kuopio

Varkaudessa opiskelevat

Varkaudessa opiskelunsa aloittavat voivat hakea asuntoa Wartalo Kodeilta. Hakemuksen voi täyttää sähköisesti: www.wartalo.fi. Hakea voi myös lomakkeella, jota on saatavilla osoitteesta:

Wartalo Kodit Oy, Antinpuisto 8,

78250 VARKAUS

puh. 010 421 5711

tai kaupungin yhteispalvelupisteestä kaupungintalolta.

Lisätietoja opiskelija-asunnoista: www.varkaus.fi. Varkaudessa on lisäksi tarjolla runsaasti yksityisiä vuokra-asuntoja, joista saa tietoa kampuksen ilmoitustauluilta.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr