Olet täällä

Kaukopalvelu

Kaukopalvelu on kirjastojen välistä toimintaa aineiston saamiseksi kaikkien käyttöön.

Paikallisasiakkaat

Asiakkaan pyynnöstä tilataan muista kirjastoista kirjoja tai artikkeleita, joita ei ole omassa eikä muissa paikkakunnan kirjastoissa. Kaukopalvelussa noudatetaan valtakunnallisia yleisohjeita ja lainan antavan kirjaston ehtoja. Kaukopalvelumaksut näkyvät hinnastosta. Kaukopalvelupyynnön voi tehdä kirjaston asiakaspalvelussa tai www-lomakkeella.

Varastokirjaston aineistot voit tilata Savonia-Finnan kautta. Lisätietoa. 

Savonia-amk:n opinnäytetyön tekijöille: Voit tilata ilmaiseksi kaukolainoja tai artikkeleita kotimaasta, max. 5 tilausta/opiskelija. Mainitse tilauksen yhteydessä tekeväsi opinnäytetyötä.

Muut kirjastot

Kaukopalvelupyynnön voi tehdä www-lomakkeella tai ottamalla yhteyttä kirjastoon. Kaukopalvelu toimii kirjastojen ollessa auki (kiinniolopäivät).

Kaukolainoja voi uusia Savonia-Finnassa .

Kirjastoihin lähetetään lainoja ja jäljenteitä. Kaukopalvelumaksut näkyvät hinnastosta. Kaukopalvelulaskut lähetetään kerran vuodessa.

Kaukolainaksi ei lähetetä

  • dvd-levyjä
  • kurssikirjoja (kaukolainaan vain loma-aikoina ja omille opiskelijoille)
  • käsikirjoja
  • aikakauslehtiä (artikkeleita lähetetään pdf-kopioina)

FinELib-kokotekstiaineistojen välitys kaukopalvelussa.

 

Sivun vastuuhenkilö: Anu Räty-Härkönen

Päivitetty: 6.4.2017
 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr