Olet täällä

Ajankohtaista

Savonian henkilökunnalla ja opiskelijoilla on nyt tilaisuus koekäyttää seuraavia EBSCON tietokantoja:

Julkaistu: 20.2.2017

Talentumin verkkopalvelut ovat uudistuneet Alma Talent Pro –palveluksi. Uudistukset koskevat Fokus, Verkkokirjahylly ja Suomen Laki –palveluita. Tietokantojen nimet ja ulkoasu ovat muuttuneet, mutta niiden sisällöt pysyvät kuitenkin entisellään. Talentumin Verkkokirjahylly on nyt Alma Talent Verkkokirjahylly...

Julkaistu: 30.1.2017

Näköislehdet hukassa? Mitä nyt, kun Nelli-portaalia ei enää ole? Ei hätää, Savonian sähköiset aineistot, mukaan lukien näköislehdet, löytyvät nyt Tiedonhakijan oppaista ja Savonia-Finnasta.

Näköislehtiin pääset suoraan...

Julkaistu: 10.1.2017

Varkauden kampuskirjasto on tammikuusta lähtien maanantaisin ja perjantaisin käytettävissä itsepalveluna. Tilat sekä lainaus –ja palautusautomaatit ovat tällöin käytettävissä. Itsepalveluaikana voi tarvittaessa ottaa yhteyttä muihin kampuskirjastoihin (yhteystiedot).

...

Julkaistu: 23.12.2016

Korttimaksut toimivat normaalisti. Verkkomaksaminen Savonia-Finnan kautta otetaan käyttöön ensi vuonna.

Muista myös Velat veks – kampanja!

Julkaistu: 15.12.2016

Sivut

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr