Olet täällä

Ajankohtaista

Savonialaiset voivat nyt kokeilla Oppiportissa olevia laitekoulutuksia. Laitekoulutuksia on mm. EKG-laitteista, defibrillaattoreista ja kannettavista lääkeannostelijoista. Koulutuskokonaisuuksiin kuuluu esim. artikkeleita, kuvia, videoita ja verkkotenttejä laitteiden käytöstä.

Laitekoulutuksien lisäksi koekäytössä on Hoitotyön Pharmaca Fennica, jonne pääsee Terveysportin kautta....

Julkaistu: 8.8.2018

Kirjastoja voi jo käyttää omatoimisesti, sillä ovet ovat auki ja lainausautomaatit käynnissä. 

Myös asiakaspalvelu käynnistyy pikkuhiljaa kampuksilla ja uudet opiskelijatkin pääsevät kirjautumaan asiakkaiksi. Päiväkohtaiset kirjastotilojen ja asiakaspalvelujen aukioloajat näkyvät kirjaston etusivulta.

Asiakaspalvelu avoinna alkaen:

- 6.8. Microkadun...

Julkaistu: 6.8.2018

Savonian Ellibs e-kirjakokoelmaan kirjautuminen on nyt entistä helpompaa. Erillisiä Ellibs-tunnuksia ei enää tarvita e-kirjan lataamisessa laitteelle tai lukemisessa selaimessa. Käyttäjät voivat jatkossa käyttää e-kirjakokoelmaa pelkästään omilla Savonia tunnuksillaan.

Julkaistu: 1.8.2018

Dawsonera e-kirjapalvelussa on häiriöitä, ja Savonian kirjaston Dawsonera e-kirjoihin ei tällä hetkellä ole pääsyä. Asiaa selvitetään.

Julkaistu: 27.7.2018

Tietosuoja-asetus muuttaa kirjaston asiakkaiden varauskäytäntöjä. Varatessasi Savonia-Finnan kautta sinun tulee erikseen hyväksyä, että varauksesi voidaan laittaa noudettavaksi nimelläsi kaikille avoimeen varausten noutohyllyyn.

Jos et halua varaustasi avoimeen noutohyllyyn, tee varaus kirjaston asiakaspalvelussa ja nouda varattu aineisto kirjaston palveluaikana asiakaspalvelusta.

...
Julkaistu: 25.5.2018

Sivut

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr