Olet täällä

Ajankohtaista

E-viikolla pidettyjen e-aineistoklinikoiden tallenteet ovat nyt katsottavissa. Lyhyissä videoissa kerrotaan e-aineistoista Savonia-Finnassa, e-kirjoista sekä oikeanlaisen linkin tekemisestä e-aineistoon.

Linkit videoihin:

...

Julkaistu: 13.4.2018

Statista on kattava tilastotietoon ja markkinadataan keskittynyt sivusto, jonka käyttäjillä on pääsy 1,5 miljoonaan tilastoon, markkinaennusteeseen, toimialakohtaisiin julkaisuihin, raportteihin ja infograafeihin. Sivustolta löytyy tietoa niin Suomen mainosmyynnistä, Englannin kuluttajatuotemarkkinoista kuin Kiinan mobiilipelikehityksestäkin. Statista kokoaa yhteen...

Julkaistu: 9.4.2018

Theseuksessa julkaistut opinnäytetyöt ovat vapaasti luettavissa internetissä ja ne löytyvät myös esimerkiksi Google-haun kautta. Opinnäytetyön tekijänä hallitset työhösi liittyviä tekijänoikeustietojasi valitsemalla työllesi sopivan lisenssin tai pidättämällä kaikki oikeudet itselläsi tallentaessasi työsi Theseukseen....

Julkaistu: 5.4.2018

Korkeampi raja antaa enemmän joustoa myöhässä olevien lainojen uusimiseen ja maksujen maksamiseen Savonia-Finnassa. Korotus helpottaa myös omatoimiajalla lainaamista.

Lisätietoa päivitetystä palveluhinnastosta ja asiakaspalvelusta.

Julkaistu: 1.3.2018

Ebscon Dentistry & Oral Sciences Source –tietokanta on koekäytössä Savonian opiskelijoille ja henkilökunnalle 29.4 asti. Tietokannassa on hammaslääketieteeseen liittyvää aineistoa.

Linkki tietokantalistaan löytyy kirjaston Tietokantalistasta.

Julkaistu: 26.2.2018

Sivut

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr