Olet täällä

Ajankohtaista

Kansalliskirjasto kerää Finna-alustalle rakennetuista palveluista palautetta lyhyellä kyselyllä. Finna on hakupalvelujen kokonaisuus, joka sisältää esimerkiksi kirjastojen, museoiden ja arkistojen verkkokirjastoja- ja näkymiä. Savonia-Finna on Savonian kirjaston oma Finna-näkymä, jonka kautta voi muun muassa etsiä Savonian kirjaston materiaalia, sekä uusia lainoja ja tehdä varauksia.

...

Julkaistu: 12.2.2018

Anna palautetta, kysy tai kommentoi helmikuun ajan kirjastoissa oleviin palautetauluihin tai https://padlet.com/kirjasto_savonia/terveisetkirjastolle.

  

Julkaistu: 5.2.2018

Kirjastosta voi nyt lainata kannettavan tietokoneen. Lainatilanteen ja laina-ajan eri kampuksilla näet Savonia-Finnasta.

Iisalmen, Microkadun ja Varkauden kampuskirjastoissa koneet ovat lainattavissa kirjaston palveluaikana; Opistotien omatoimikirjastossa kampuksen aukioloaikana.

Kannettavat tietokoneet...

Julkaistu: 31.1.2018

Aleksi-artikkeliviitepalvelusta on voinut hakea suomalaisia artikkeliviitteitä 1980-luvun alkupuolelta alkaen. BTJ Finland Oy on nyt lopettanut tietokannan ylläpitämisen ja tuotannon palvelun kysynnän vähenemisen vuoksi. Aleksin toiminta päättyi 31.12.2017.

Kotimaisia artikkeliviitteitä voi yhä etsiä...

Julkaistu: 29.1.2018

Google ja Google Scholar ovat erinomaisia hakuohjelmia. Löytyneen tiedon oikeellisuudesta et kuitenkaan useasti voi olla varma. Verkossa on tasokkaita ja luotettavia avoimia julkaisukanavia, mutta myös saalistajajulkaisuja, jotka rahastavat kirjoittajamaksuilla. Epäeettisesti toimiva julkaisukanava saattaa vaikuttaa uskottavalta, mutta...

Julkaistu: 25.1.2018

Sivut

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr