Olet täällä

Ajankohtaista

Finna-palvelun Oma tili –näkymä, jonka kautta asiakas voi mm. uusia lainansa ja maksaa rästimaksunsa, uudistuu. Oman tilin toiminnot säilyvät ennallaan, mutta ulkoasu muuttuu.

Oma tili –näkymään pääsee kirjautumalla Savonia-Finnaan. Yhdistämällä kirjastokortin omaan Savonia-Finna tiliinsä, asiakas voi uusia lainansa, tehdä varauksia, maksaa mahdolliset rästimaksut...

Julkaistu: 9.10.2018

Itsenäisen työn viikolla 42 Microkadun kampuskirjaston tiloja voi käyttää Microkadun kulunvalvonta-avaimella. Opistotien omatoimikirjaston tilat avoinna Opistotien kampuksen aukioloaikoina.

E-kirjat ovat avoinna myös loma-aikana. Hae niitä Savonia-Finnasta: http://savonia.finna.fi

...

Julkaistu: 5.10.2018

Savonian opiskelijoilla ja henkilökunnalla on mahdollisuus tutustua lukuisiin uusiin e-aineistoihin. Koekäytössä on e-kirjapalveluita, sosiaalialan artikkelitietokanta sekä terveysalan aineistoa.

Books24x7: palvelu, jossa on tietotekniikan, liiketalouden ja tekniikan aineistoa. Palvelusta löytyy paljon e-kirjoja ja...

Julkaistu: 3.10.2018

Celian äänikirjat on tarkoitettu kaikille, joille tavallisen kirjan lukeminen on vaikeaa näön ongelmien, lukivaikeuden tai muun vastaavan syyn vuoksi. Valikoimassa on jo 40 000 äänikirjaa, jotka saa suoraan verkon kautta. Tarjolla on myös kurssikirjoja. 

Celian äänikirjapalvelun esittely ja mahdollisuus rekisteröityä Celia-asiakkaaksi:  

Julkaistu: 26.9.2018

Hoitotieteellinen aikakauslehti Tutkiva hoitotyö on nyt saatavissa näköislehtenä. Lehti on vapaasti luettavissa Savonian verkossa. Savonian opiskelijat ja henkilökunta voivat myös lukea lehteä Savonian verkon ulkopuolella Savonia-tunnuksillaan.

Tutkivan hoitotyön näköislehti on Emagz-lehtipalvelussa. Palvelun kautta on myös mahdollista lukea lehden vanhoja numeroita...

Julkaistu: 13.9.2018

Sivut

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube