Olet täällä

Ajankohtaista

Savonian opiskelijoille ja henkilökunnalle on hankittu uusia e-aineistoja. Uudet aineistot täydentävät Savonian kirjaston runsaslukuista e-aineistovalikoimaa.

 

Julkaistu: 11.2.2019

Yleisten kirjastojen eKirjasto –sivujen kautta voit kuunnella meidänkin kirjastossa suosittua kirjaa vuorovaikutustaidoista:

  • Erikson, Thomas: Idiootit ympärilläni - Kuinka ymmärtää muita ja itseään (Atena)

Kampanjan ajan tarjolla e-kirjana:

Julkaistu: 4.2.2019

Savonian opiskelijoilla ja henkilökunnalla on nyt mahdollisuus testata uutta Statzon –tietokantaa. Kehitteillä olevassa tietokannassa on tilatotietoa ja ennusteita eri aloilta ja tuotteista lukuisista maista.

Testikäyttömahdollisuus on voimassa helmikuun ajan. Tietokantaa pääsee käyttämään rekisteröitymällä palveluun omalla Savonia-sähköpostiosoitteella.

...

Julkaistu: 1.2.2019

Theseuksen syöttölomakkeella on katko 22.2.–12.3.2019 välisenä aikana julkaisuarkiston metadatan massaeditoinnin vuoksi. Katkon aikana opinnäyteyön tallentaminen Theseukseen ei ole mahdollista. Jos katko päättyy aikaisemmin, tiedotamme asiasta erikseen.

Julkaistu: 31.1.2019

Kansalliskirjasto kerää Finna-palvelusta palautetta lyhyellä kyselyllä 15.1.–12.2. Savonian kirjaston kokoelmatietokanta Savonia-Finna on osa kansainvälistä Finna-palvelua. Kyselyn tuloksia hyödynnetään Finna-palvelun kehittämisessä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia. Kansalliskirjasto arpoo vastanneiden kesken Apple iPad Wi-Fi + Cellular (2018) 9.7" 128GB -tabletin.

...

Julkaistu: 16.1.2019

Sivut

Aineistot
Palvelut
Ohjaus
Aukioloajat ja yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube