Olet täällä

Ajankohtaista

Näköislehdet hukassa? Mitä nyt, kun Nelli-portaalia ei enää ole? Ei hätää, Savonian sähköiset aineistot, mukaan lukien näköislehdet, löytyvät nyt Tiedonhakijan oppaista ja Savonia-Finnasta.

Näköislehtiin pääset suoraan...

Julkaistu: 10.1.2017

Varkauden kampuskirjasto on tammikuusta lähtien maanantaisin ja perjantaisin käytettävissä itsepalveluna. Tilat sekä lainaus –ja palautusautomaatit ovat tällöin käytettävissä. Itsepalveluaikana voi tarvittaessa ottaa yhteyttä muihin kampuskirjastoihin (yhteystiedot).

...

Julkaistu: 23.12.2016

Korttimaksut toimivat normaalisti. Verkkomaksaminen Savonia-Finnan kautta otetaan käyttöön ensi vuonna.

Muista myös Velat veks – kampanja!

Julkaistu: 15.12.2016

Kirjaston Nelli-portaali ja Aapeli-kokoelmatietokanta poistuvat käytöstä 31.12.2016

Savonian kirjasto on ottanut käyttöön uuden kokoelmatietokannan Savonia-Finnan, joka korvaa vanhan Aapeli-kokoelmatietokannan. Savonia-Finna on helppokäyttöinen hakupalvelu, josta löytyvät Savonian kirjaston painetut ja sähköiset aineistot....

Julkaistu: 5.12.2016

Kirjaston uusi hakupalvelu Savonia-Finna korvaa vuoden vaihteessa Aapeli-tietokannan. Voit jo nyt käyttää Savonia-Finnan beta-versiota.

Savonialainen: Kun haluat uusia lainasi, kirjaudu sisään Savonia-verkkotunnuksillasi ja liitä tietoihisi kirjastokorttisi numero. Seuraavalla kerralla sinun ei tarvitse enää kirjoittaa kirjastokortin numeroa vaan...

Julkaistu: 19.10.2016

Sivut

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr