Olet täällä

Ajankohtaista

Rakennustiedon uusi RT tietoväylä ei tällä hetkellä avaudu lainkaan Internet Explorer selaimella. Muilla selaimilla palvelu toimii normaalisti. Rakennustieto korjaa parhaillaan vikaa.

Julkaistu: 7.9.2017

Savonialaisilla on nyt tilaisuus koekäyttää OECD iLibrary -tietokantaa lokakuun loppuun saakka.

OECD:n (Organisation for Economic Cooperation and Development) iLibrary sisältää mm. sähköisiä kirjoja, tilastoja ja artikkeleita. Aineisto kattaa useita aloja: esim. maatalous, taloustiede, ympäristö, koulutus, elinkeino, energiateollisuus, tekniikka ja liikenne.

...

Julkaistu: 7.9.2017

Savonian kirjasto on hankkinut uuden e-kirjakokoelman opiskelijoiden ja henkil√∂kunnan k√§ytt√∂√∂n. Monialaisessa eBook Academic Collection ‚Äďkokoelmassa on e-kirjoja lukuisilta eri aihealueilta. Kirjat ovat p√§√§osin englanninkielisi√§, mutta kokoelmassa on kirjoja my√∂s mm. saksan, ranskan ja espanjan kielill√§.

Julkaistu: 5.9.2017

Rakennustieto on julkaissut uuden RT tietoväylän, josta löytyy nyt suurin osa Rakennustiedon sähköisistä palveluista.

Julkaistu: 22.8.2017

Sivut

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr