Olet täällä

Ajankohtaista

Poistamme Microkadun ja Opistotien kirjastoissa vanhoja sekä vähän lainattuja kirjoja kesän aikana. Poistokirjat ovat ilmaisia.

Tule hakemaan omasi!

Julkaistu: 13.6.2017

YLE:n Kirjojen Suomi on juhlavuoden suuri kirjallisuushanke. Voit lukea sivujen kautta eri vuosikymmeniltä valittuja teoksia esim. Pikku Pieterin piha.

E-kirjoja voi lukea YLE tunnuksilla tai yleisen kirjaston kirjastokortilla. Savonian kirjaston tunnuksilla ei voi avata näitä e-kirjoja.

YLE:...

Julkaistu: 8.6.2017

Kiitos kaikille kirjaston asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneille!

Kysely toteutettiin 6.4.-12.5.2017

Savoniassa vastaajia oli 413

Vastaajat jakaantuivat yksiköittäin seuraavasti: Iisalmen kampus 14,5 %, Microkadun kampus 61,3 %, Musiikki ja Tanssi 0,7 %, Opistotien kampus 19,4 % ja Varkauden kampus 4,1 %.

Vastaajista Savonian...

Julkaistu: 5.6.2017

Tervetuloa käyttämään kirjastoa myös Savoniasta valmistumisen jälkeen! Päivitä yhteystietosi kirjastossa tai netin kautta.

Palauta lainat ja maksa mahdolliset myöhästymismaksut Savonia-Finnassa tai kirjastossa (Iisalmessa ja...

Julkaistu: 26.5.2017

Sivut

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr