Olet täällä

Ajankohtaista

PressReader lehtipalvelun kautta Savonian opiskelijoilla ja henkilökunnalla on pääsy yli seitsemään tuhanteen ulkomaiseen sanoma-, aikakaus- ja harrastelehteen. Palvelua voi käyttää kampusalueen ulkopuolella omilla Savonia-...

Julkaistu: 20.11.2017

Savonian opiskelijoilla ja henkil√∂kunnalla on nyt mahdollisuus tutustua MarketLine Advantage -tietokantaan 13.‚Äď19.11. Koek√§yt√∂ss√§ oleva tietokanta sis√§lt√§√§ markkinatutkimuksia, SWOT-analyysej√§, maa- ja yritysprofiileja, toimialatietoa sek√§ case study ‚Äďaineistoja.

Linkki tietokantaan löytyy Tietokantalistasta. Aineistoa voi...

Julkaistu: 13.11.2017

Voit maksaa kertyneet maksut helposti Savonia-Finnan kautta!

Kirjaudu omalle tilillesi ja katso Maksut -välilehdeltä kertyneet maksut. Linkki verkkomaksamiseen löytyy maksujen alta.

Jos lainan eräpäivä on jo ollut, uusi laina ensin, jotta verkkomaksaminen onnistuu.

Tarkemmat ohjeet...

Julkaistu: 1.11.2017

Aloita kirjautumalla ensin Savonia-Finnaan.

Jos tarvitsemasi kirja on saatavana toisella kampuksella, tee hyllyvaraus. Hyllyvarauksia tehdess√§si klikkaa saatavana olevan kirjan tiedot auki saadaksesi Tee hyllyvaraus ‚Äďpainikkeen n√§kyviin. Saat s√§hk√∂postiisi tiedon, kun kirja on lainattavissa kirjaston varattujen kirjojen hyllyst√§. Eik√§...

Julkaistu: 26.10.2017

Savonian opiskelijoilla ja henkilökunnalla on nyt tilaisuus tutustua KauppakamariTieto palveluun. Palvelussa on Ammattikirjasto, josta löytyy mm. johtamisen, talouden, myynnin ja markkinoinnin e-kirjoja. Tietopalvelut-osiossa on tietoa esimerkiksi verotuksesta, kirjanpidosta, palkanlaskennasta ja työsuhdeasioista.

KauppakamariTieto on koekäytössä 17.11. asti. Linkki...

Julkaistu: 23.10.2017

Sivut

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr