Olet täällä

Nelliportaali

Nelliportaali on tiedonhakupalvelu, joka tarjoaa yhden käyttöliittymän kautta pääsyn monipuolisiin verkkoaineistoihin, mm. kirjastojen kokoelmatietokantoihin, sähköisiin lehtiin ja kirjoihin sekä erilaisiin viite- ja kokotekstitietokantoihin. Nelliportaalissa on mahdollista hakea samanaikaisesti tietoa monesta eri tietokannasta. Käytettävissä on sekä vapaasti verkosta saatavia että kirjaston hankkimia maksullisia aineistoja.

Suuri osa Nellistä löytyvistä aineistoista on Kansallisen elektronisen kirjaston (FinELib) kautta hankittuja. FinELib on opetusministeriön käynnistämä ohjelma, jonka tavoitteena on tutkimus- ja koulutusedellytysten parantaminen Suomessa. Aineiston käyttö on sallittua ei-kaupalliseen tarkoitukseen: koulutukseen, opetukseen ja tutkimukseen. Asiakkaalla on oikeus aineistojen katseluun, tallettamiseen ja tulostamiseen käyttöoikeuksien sallimissa rajoissa (ks. FinELib-asiakaswiki).

Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijat ja henkilökunta voivat kirjautua Nelliin omilla verkkotunnuksillaan, jolloin he saavat käyttöönsä kaikki aineistot ja OmaNelli-toiminnot. Ns. vieraskäyttäjillä on pääsy vain ilmaisaineistoihin.

Nelliportaaliin »

Sivun vastuuhenkilö: Kari Huttunen
Sivua päivitetty: 6.4.2016

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr