Olet täällä

Rehtorin tervehdys

Tervetuloa Savonian kumppaniksi!

Savonia-ammattikorkeakoulu on tänä päivänä lähes 6000 opiskelijan ja 600 asiantuntijan yhteisö. Vaikka olemme iso ja monialainen toimija, yksin emme pärjää. Tästä syystä olemme rakentamassa kumppanuuksia, jossa alumneilla on tärkeä rooli. Tarkoituksena on muodostaa monialainen ja toimiva kumppanuus ammattikorkeakoulun ja alumnien välillä. Kumppanuuden avulla luodaan molempia osapuolia hyödyntävä vuorovaikutussuhde.

Alumnitoimintaan panostamalla palvelemme entistä paremmin työ-, elinkeino- ja kultturielämää. Haluamme saada asiantuntijoilta palautetta koulutuksen ja työelämän vastaavuudesta. Te, hyvät omat kasvatit, olette parhaita asiantuntijoita antamaan tätä palautetta.

Toiminta antaa monia mahdollisuuksia hoitaa suhteita entiseen korkeakouluun ja nykyisiin opiskelijoihin. Voitte esimerkiksi olla luennoitsijamme, osallistua täydennyskoulutukseemme, ohjata harjoittelijoitamme tai hyödyntää opinnäytetyöntekijöitämme.

Tule mukaan alumnitoimintaan - osallistu kumppanuusverkostoomme!

rehtori Mervi Vidgrén

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr