Olet täällä

Opintomaksut

Opiskelu avoimessa ammattikorkeakoulussa on maksullista. Nämä hinnat ovat voimassa 1.8.2017 alkaen.

Opintojaksokohtainen maksu

Opintojaksokohtainen maksu määräytyy opintojakson laajuuden mukaisesti: 1 op = 15 euroa, eli esim. 5 opintopisteen laajuisen opintojakson maksu on 75 euroa. Vaihtoehtoisesti voit maksaa lukukausi- tai lukuvuosimaksun, jolloin voit opiskella ilman opintojaksokohtaisia maksuja.

Lukukausimaksut

Syyslukukausimaksu (1.8. - 31.12.) tai kevälukukausimaksu (1.1. - 31.7.) on 125 euroa, jonka maksettuasi voit opiskella rajattomasti Savonian avoimen AMK:n tarjonnassa olevia, ryhmiin integroituja opintojaksoja.

Vuosimaksu

Vuosimaksu on 250 euroa. Maksu on voimassa 12 kuukautta ensimmäisen opintojakson alkamispäivästä. Vuosimaksulla voit opiskella rajattomasti Savonian avoimen AMK:n tarjonnassa olevia, ryhmiin integroituja opintojaksoja. Myös polkuopintojen (60 op) maksu on 250 euroa.

Muut maksut

Opiskelijoilta voidaan periä maksuja opintojaksoilla käytettävistä oppimateriaaleista ja muista tarvikkeista, jotka jäävät heidän käyttöönsä opiskelun jälkeen. Maksut määräytyvät todellisten kustannusten mukaan ja niistä ilmoitetaan koulutuskalenterissa koulutuskohtaisissa kuvauksissa. Opintokäynneistä ja opintoihin liittyvästä harjoittelusta (sosiaali- ja terveysalan kenttäjaksot) voidaan sopia yksiköissä sovitun käytännön mukaan.

Maksaminen Savonian verkkokaupassa

Opintomaksujen maksaminen tapahtuu Savonian verkkokaupassa ellei muuta ohjetta anneta. Maksuohjeet lähetetään ilmoittautumisen jälkeen. Jos maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, opiskeluoikeutta ei myönnetä.

 

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube