Olet täällä

Ilmoittautuminen ja opiskeluoikeus

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen opintojaksolle ja polkuopintoihin tapahtuu koulutuskalenterin  kautta ja päättyy yleensä noin kahta viikkoa ennen (ensimmäisen) opintojakson alkua.  Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (HUOM! Joihinkin koulutuksiin voidaan vaatia hyväksytty tulos soveltuvuuskokeesta ennen opintojen aloittamista). Varasijoille jääneille ilmoitetaan sähköpostitse mahdollisista paikkojen vapautumisista noin viikko ennen koulutuksen alkamista.

Ilmoittautuminen tammikuussa 2018 alkaviin polkuopintoihin alkaa pe 1.12.2017 klo 9.00 ja päättyy 10.12.2017 klo 24.00.

Ilmoittautuminen syksyllä 2018 alkaviin polkuopintoihin alkaa ke 1.8.2018 klo 9.00 ja päättyy 12.8.2018 klo 24.00.

Syksyn opintotarjonta löytyy koulutuskalenterista 31.5.2017 mennessä.

Jos sinulla on maksamattomia opintomaksuja Savonia-ammattikorkeakouluun, et voi ilmoittautua uusille opintojaksoille ennen niiden maksamista.

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta ilmoittautumisajan kuluessa sähköpostitse osoitteeseen: avoin.amk(at)savonia.fi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvasta perumisesta tai peruuttamatta jättämisestä veloitetaan koko opintojakson tai -kokonaisuuden maksu.

Opiskeluoikeus

Avoimeen ammattikorkeakoulun opiskelijat saavat ajallisesti ja sisällöllisesti määritellyn opinto-oikeuden Savonia-ammattikorkeakouluun. Ilmoitus opinto-oikeudesta sekä opiskelun aloittamiseen liittyvät ohjeet postitetaan hyväksytyille opiskelijoille noin viikko ennen koulutuksen alkamista.
 

Jos opinnot keskeytyvät

Mikäli opiskeluoikeuden saanut ja sen vahvistanut opiskelija keskeyttää opinnot, on siitä ilmoitettava kirjallisesti avoimen ammattikorkeakoulun yhteyshenkilölle. Laskutettuja tai maksettuja opintomaksuja ei palauteta, ellei kyseessä ole sairaustapauksesta johtuva keskeytys, jolloin on esitettävä lääkärintodistus avoimen ammattikorkeakoulun yhteyshenkilölle
 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr