Olet täällä

Syksyn 2017 yhteishaku

Kevään 2017 yhteishaun banneri
 

Syksyn 2017 yhteishaku järjestettiin 6.-20.9.2017. Seuraava yhteishaku järjestetään keväällä 14.-28.3.2018. Lista kevään yhteishaussa olevista koulutuksista täältä>>

Alla on lista Savonian koulutuksista, joihin haettiin syksyn yhteishaussa. Opinnot alkavat tammikuussa 2018.
 

 

Huomioithan, että aikaisemmasta poiketen valintakoekutsuja ei enää lähetetä kaikissa koulutuksissa. Tarkista koulutuskohtaiset ohjeet valintakokeisiin osallistumisesta ja tarvittavista välineistä, sekä valintakoepaikka ja -aika koulutuksen tiedoista.

Ammattikorkeakoulujen välisestä valintakoeyhteistyöstä löydät lisätietoja täältä.

Kolme hyvää syytä hakea opiskelemaan Savoniaan:

Työelämäläheisyys

Savoniassa on maan parhaita yritysyhteistyöverkostoja, josta olemme erityisen ylpeitä: opiskelijat pääsevät soveltamaan oppimaansa jo opintojen aikana ja rakentamaan arvokkaita suhteita yritysmaailmaan.

Sijainti

Savonian kampukset sijaitsevat alueilla, joilla vuokrataso on kohtuullinen ja joilla riittää paljon erilaista tapahtumaa ja tekemistä kaikenlaiseen makuun. Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät läheltä!

Laadukas opetus

84% opiskelijoista on sitä mieltä, että opetuksen taso Savoniassa on erityisen laadukasta.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr