Olet täällä

Kesäopinnot

Savonian kesäopintoja 2018 suunnitellaan.

Maaliskuun alussa (1.3.) julkaistaan Savonian kesäopintotarjonta. Sieltä on tulossa iso määrä mielenkiintoisia opintoja tarjolle.

Ilmoittautuminen kesän opintojaksoille alkaa 15.3.2018 klo 8.00 ja päättyy 30.4.2018.

 

 

 

 

Suoritusten arviointi ja opintorekisteri

Kesälukukaudella suoritetut opinnot kirjataan Savonian opiskelijahallintojärjestelmään opintojakson päätyttyä. Opettajat vievät kesälukukaudella suoritettujen opintojen suoritusmerkinnät opintorekisteriin 11.9.2018 mennessä.

Opintojaksojen suoritusmerkintöjen siirtyminen eri ammattikorkeakoulujen välillä (kumppanikorkeakoulujen opiskelijat)

Kesäopintojen suoritusten siirtymisessä eri ammattikorkeakoulujen välillä käytetään Puro-palvelua. Opintosuoritukset toimitetaan kahdella eri tavalla riippuen siitä, missä ammattikorkeakoulussa opiskelet. Huomioithan, että tiedonsiirrot vievät aikaa ja suorituksesi näkyy Puro-palvelussa muutaman päivän viiveellä. Lue seuraava ohje huolella ja toimi sen mukaan:

Opintojaksojen suoritustietojen siirtyminen ammattikorkeakoulujen välillä (PDF)

Mikäli opiskelet korkeakoulussa, jossa on käytössä Puro-palvelu ja tarvitset Savoniassa suorittamiesi opintojen hyväksilukemista (AHOT) varten opintojaksokuvauksen, voit tulosta sen itse alla olevista opintojaksokohtaisista linkeistä. Tiedon opintojakson suorittamisesta saat Puro-palvelusta.

Mikäli opiskelet korkeakoulussa, jossa Puro-palvelu ei ole käytössä, lähetämme sinulle opintorekisteriotteen ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi osoitteeseen viimeistään syyskuun 2018 lopussa. Mikäli tarvitset opintojen hyväksilukemista (AHOT) varten opintojaksokuvauksen, voit tulosta sen itse alla olevista opintojaksokohtaisista linkeistä.

Muille kesäopintoja opiskelleille toimitamme opintorekisteriotteen ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi osoitteeseen syyskuun 2018 lopussa.

Opintomaksut ja opintojen maksuttomuus

Lisätietoa kesäopintojen maksuista löydät täältä. Mikäli olet kesälukukausi.fi -yhteistyöhön kuuluvan kumppanioppilaitoksemme opiskelija, opinnot ovat maksuttomia. Kumppanioppilaitosten tutkinto- ja polkuopiskelijat merkitsevät ilmoittautumislomakkeelle tiedon maksuttomuudesta sekä oman korkeakoulunsa/oppilaitoksen nimen.

Ilmoittautumisvahvistus

Ilmoittautuja saa sähköpostiinsa koosteen/vahvistuksen opintojaksolle ilmoittautumisesta. Tätä vahvistusta ja siinä olevia tietoja voidaan käyttää mm. kesäopintotukea haettaessa. Mikäli ilmoittautuja tarvitsee erillisen todistuksen kesäopinnoista, hänen tulee lähettää s-postilla pyyntö avoin.amk@savonia.fi

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta ilmoittautumisajan kuluessa. Peruminen tulee tehdä linkin kautta, jonka sait ilmoittautumisen yhteydessä spostiisi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvasta perumisesta tai peruuttamatta jättämisestä veloitetaan koko opintojakson tai -kokonaisuuden maksu.

Jos opintosi keskeytyvät

Mikäli opiskeluoikeuden saanut ja sen vahvistanut opiskelija keskeyttää opinnot, on siitä ilmoitettava kirjallisesti avoimen ammattikorkeakoulun yhteyshenkilölle. Laskutettuja tai maksettuja opintomaksuja ei palauteta, ellei kyseessä ole sairaustapauksesta johtuva keskeytys, jolloin on esitettävä lääkärintodistus avoimen ammattikorkeakoulun yhteyshenkilölle.

Suoritusten arviointi ja opintorekisteri

Opintosuoritukset kirjataan Savonian opiskelijahallintojärjestelmään. Suoritettuasi opinnot hyväksytysti saat opintorekisteriotteen, josta selviävät suorittamasi opinnot.

Opintojaksojen suoritusmerkintöjen siirtyminen eri ammattikorkeakoulujen välillä

Kesän 2018 opintojaksojen opintosuoritukset toimitetaan kahdella eri tavalla riippuen siitä, missä ammattikorkeakoulussa opiskelet. Lue seuraava ohje huolella ja toimi sen mukaan:

Opintojaksojen suoritustietojen siirtyminen ammattikorkeakoulujen välillä (PDF)

Lisätietoja

Lisätietoja kesäopintoihin ilmoittautumisesta ja käytännöistä antavat avoimen amk:n yhteyshenkilöt

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr