Olet täällä

Kesäopinnot

Savonian kesälukukauden 2017 opintotarjontaa suunnitellaan parhaillaan. Kesäopintotarjonta julkaistaan tutustuttavaksi 1.3.2017.

llmoittautuminen Savonian toteuttamille kesäopintojaksoille alkaa 15.3.2017 klo 8.00 ja päättyy 30.4.2017. Kesäopintotarjonnassa olevat opintojaksot alkavat aikaisintaan ma 1.6.2017 ja ne päättyvät viimeistään 31.8.2017.

Kesäopintoja opiskelemaan tulevat (avoin amk) sekä kumppanioppilaitosten opiskelijat ilmoittautuvat kesäopintoihin Koulutuskalenterin kautta.

Savonian tutkinto-opiskelijoille ja polkuopiskelijoille kesäopintotarjonta kootaan opiskelijaintraan eli Reppuun ja opintojaksoille ilmoittautuminen tapahtuu Wilmassa.

Kesälukukausi.fi on 21 ammattikorkeakoulun yhteinen portaali, jossa on nähtävillä eri ammattikorkeakoulujen kesäopintotarjontaa Kesälukukausi.fi

 

 

Opintomaksut

Lisätietoa kesäopintojen maksuista löydät täältä. Mikäli olet kumppanioppilaitoksemme opiskelija, opinnot ovat ilmaisia.

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta ilmoittautumisajan kuluessa sähköpostitse osoitteeseen: avoin.amk(at)savonia.fi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvasta perumisesta tai peruuttamatta jättämisestä veloitetaan koko opintojakson tai -kokonaisuuden maksu.

Jos opintosi keskeytyvät

Mikäli opiskeluoikeuden saanut ja sen vahvistanut opiskelija keskeyttää opinnot, on siitä ilmoitettava kirjallisesti avoimen ammattikorkeakoulun yhteyshenkilölle. Laskutettuja tai maksettuja opintomaksuja ei palauteta, ellei kyseessä ole sairaustapauksesta johtuva keskeytys, jolloin on esitettävä lääkärintodistus avoimen ammattikorkeakoulun yhteyshenkilölle

Suoritusten arviointi ja opintorekisteri

Opintosuoritukset kirjataan opiskelijahallintojärjestelmään. Suoritettuasi opinnot hyväksytysti saat opintorekisteriotteen, josta selviävät suorittamasi opinnot.

Lisätietoja

Lisätietoja kesäopintoihin ilmoittautumisesta ja käytännöistä antavat avoimen amk:n yhteyshenkilöt

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr