Olet täällä

Sosiaali- ja terveysalan erillishaku

Savonia järjestää kahdesti vuodessa erillishakuja, syksyllä marraskuun alussa ja keväällä toukokuun alussa. Hakuaika päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 15.00.

Sosiaali- ja terveysalalla erillishaussa voit hakea uutta tutkinto-oikeutta saman alan tutkintoon siinä tapauksessa, että haluat  suorittaa uuden tutkinnon samalla alalla (aiemman AMK-tutkinnon on oltava valmis hakuajan loppuun mennessä). Tämä koskettaa seuraavia tutkintoja:

  • Sosionomi (AMK) voi hakea uudestaan Sosionomiksi opiskelemaan varhaiskasvatuksen opinnot (antaa kelpoisuuden toimia lastentarhanopettajana)
  • Sairaanhoitaja (AMK) voi hakeutua opiskelemaan kätilöksi, terveydenhoitajaksi tai ensihoitajaksi
  • Kätilö (AMK) voi hakeutua opiskelemaan terveydenhoitajaksi tai ensihoitajaksi
  • Terveydenhoitaja (AMK) voi hakeutua opiskelemaan kätilöksi tai ensihoitajaksi
  • Ensihoitaja (AMK) voi hakeutua opiskelemaan kätilöksi tai terveydenhoitajaksi

Lisäksi hakukohteina voi olla myös erillisiä, tietylle hakijaryhmälle suunnattuja opintoja.

Hakukohteet vaihtelevat hakuaikojen välillä.  Sosiaali- ja terveysalan erillishaussa opiskeluoikeuden saaneet eivät voi ilmoittautua poissaolevaksi.
 

Seuraava hakuaika on 1.-15.11.2017

Syksyn 2017 erillishaun hakukohteet julkaistaan syyskuun 2017 loppuun mennessä.

 

Hakeminen:

Hakeminen tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi. Koulutuksen löydät opintopolusta kirjoittamalla hakukenttään Savonia ja koulutuksen nimen (esim. Savonia, Ensihoitaja). Koulutuksen löydyttyä klikkaa koulutuksen nimeä, että saat kuvaustiedot näkyviin ja valitse sen jälkeen oikea hakukohde. Hakukohteen nimessä lukee Erillishaku (esim. Erillishaku, Ensihoitaja (AMK))

Huom! Hakulomaketta täytettäessä koulutustaustaksi on laitettava ” Suomessa suoritettu korkeakoulututkinto” ja täytettävä pyydetyt tiedot. Muita koulutustietoja ei tarvitse laittaa, sillä niillä ei ole merkitystä haettaessa erillishaussa.

Hakemisen lisäksi sinun tulee lähettää seuraavat liitteet Savonia-ammattikorkeakoulun Hakijapalveluihin 15.11.2017 mennessä

  1. kopio aiemmasta tutkintotodistuksesta
  2. kopio opintorekisteriotteesta

Savonia-ammattikorkeakoulu
Hakijapalvelut
Sosiaali- ja terveysalan erillishaku
PL 6
70201 Kuopio

Liitteet voi lähettää myös sähköpostin liitteenä os. hakijapalvelut@savonia.fi

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr