Olet täällä

Digitaalisen liiketoiminnan kehittäjä

Erikoistumiskoulutus 30 op

Uusi maisteritason opintokokonaisuus antaa valmiudet hyödyntää digitaalisuuden tuomia mahdollisuuksia vaativissa pk-yrityksen liiketoiminnan tehtävissä ja kehittää liiketoimintaa digitaalisessa toimintaympäristössä markkinoinnin, taloushallinnon ja logistiikan näkökulmista. Koulutuksen suoritettuasi osaat kehittää yrityksen strategiaa ja arvioida sekä kehittää pk-yrityksen digitaalista liiketoimintaa markkinoinnin, taloushallinnon ja/tai logistiikan näkökulmista.

Monimuotoisesti verkossa!

Koulutus järjestetään pääosin verkkopohjaisesti, yksittäisten lähipäivien aikana keskitytään verkostoitumiseen ja toisilta oppimiseen. Nykyaikaiset verkko-oppimisympäristöt mahdollistavat verkostoitumisen eri alojen osaajien kanssa, vaikka yhteisiä tapaamisia ei säännöllisesti olisikaan. Saat siis uuden tiedon lisäksi uusia verkostoja eri puolilta Suomea!

Kenelle koulutus sopii?

Koulutuksen kohderyhmänä on kasvu- ja kehittymishaluisten PK-yritysten vastuullisissa tai asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt ja yrittäjät. Koulutus on tarkoitettu niille, jotka ovat suorittaneet soveltuvan korkeakoulututkinnon ja joilla on työkokemuksen kautta riittävät tiedot digitaalisen liiketoiminnan hyödyntämismahdollisuuksista. Huomaathan, että koulutuksen kautta saamasi 30 op voit hyödyntää myöhemmin osana ylempiä ammattikorkeakouluopintoja

Viiden korkeakoulun osaajat käytössäsi!

Koulutus järjestetään yhteistyössä viiden ammattikorkeakoulun voimin, joten käytössäsi on huippuosaajat eri organisaatioista: Oulun ammattikorkeakokulu (Oamk), Kajaanin ammattikorkeakoulu (Kamk), Savonia-ammattikorkeakoulu, Centriaammattikorkeakoulu ja Karelia-ammattikorkeakoulu.

  • Koulutuksen ajankohta: käynnistyy lokakuussa 2018
  • Hakuaika: elo-syyskuussa 2018
  • Hinta: 950 euroa

Mikä on erikoistumiskoulutus?

Erikoistumiskoulutus on tutkintokoulutuksen ja täydennyskoulutuksen rinnalla oleva uudenlainen koulutusmuoto, joka on suunniteltu korkeakoulututkinnon jälkeen suoritettavaksi ja suunnattu jo työelämässä toimineille edistämään ammatillista kehittymistä.

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr