Olet täällä

Tietoa opinnoista

Savonian nettisivuilla on CampusOnline -opintojen opetussuunnitelma.

Ilmoittautuminen syksyllä 2018 alkaville opintojaksoille alkaa 3.9.2018 klo 9.00 ja päättyy 10.9.2018 klo 15.00.

 

Opintomaksut ja opintojen maksuttomuus

 

Mikäli olet CampusOnline -yhteistyöhön kuuluvan ammattikorkeakoulun opiskelija, opinnot ovat maksuttomia.

Savonian opinnot ovat maksuttomia myös seuraavien oppilaitosten tutkinto-opiskelijoille:

  • Savon ammatti- ja aikuisopisto, Ylä-Savon ammattiopisto, Ingmanedu kulttuurialan ammattiopisto, Kuopion konservatorio, Itä-Suomen yliopisto

Ilmoittautumisvahvistus

Ilmoittautuja saa sähköpostiinsa koosteen/vahvistuksen opintojaksolle ilmoittautumisesta. Mikäli tarvitaan erillinen todistus opinnoista, tulee lähettää s-postilla pyyntö avoinamk@savonia.fi

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta ilmoittautumisajan kuluessa. Peruminen tulee tehdä linkin kautta, joka annetaan ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostitse. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvasta perumisesta tai peruuttamatta jättämisestä veloitetaan koko opintojakson tai -kokonaisuuden maksu.

Jos opintosi keskeytyvät

Mikäli opiskeluoikeuden saanut ja sen vahvistanut opiskelija keskeyttää opinnot, on siitä ilmoitettava s-postilla avoimen ammattikorkeakoulun yhteyshenkilölle. Laskutettuja tai maksettuja opintomaksuja ei palauteta, ellei kyseessä ole sairaustapauksesta johtuva keskeytys, jolloin on esitettävä lääkärintodistus avoimen ammattikorkeakoulun yhteyshenkilölle.

Lisätietoja

Lisätietoja CampusOnline -opintoihin ilmoittautumisesta ja käytännöistä antavat avoimen amk:n yhteyshenkilöt.

 

Opintojaksojen suoritusmerkintöjen siirtyminen eri ammattikorkeakoulujen välillä

 

Suoritetut opinnot kirjataan Savonian opiskelijahallintojärjestelmään opintojakson päätyttyä. Opettajat vievät syyslukukaudella suoritettujen opintojen suoritusmerkinnät opintorekisteriin viimeistään 20.1.2019 mennessä.

CampusOnline -opintojen suoritusten siirtymisessä eri ammattikorkeakoulujen välillä käytetään pääasiassa Puro-palvelua.  Huomioithan, että tiedonsiirrot vievät aikaa ja suorituksesi voi näkyä Puro-palvelussa muutaman päivän viiveellä.

Mikäli opiskelet korkeakoulussa tai muussa oppilaitoksessa, jossa Puro-palvelu ei ole käytössä, lähetämme sinulle opintorekisteriotteen ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi osoitteeseen viimeistään helmikuussa 2019.

Mikäli tarvitset Savoniassa suorittamiesi opintojen hyväksilukemista (AHOT) varten opintojaksokuvauksen, voit tulostaa sen Savonian Campus Online -opintojen opetussuunnitelmasta.

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube