Olet täällä

Bio- ja kiertotalouden muuntokoulutus

Koulutus alkaa: Syksy 2018
Koulutuksen laajuus: 240 opintopistettä
Suunniteltu kesto: 1-2 vuotta
Tutkintonimikkeet: Insinööri (AMK)
Hakuaika: Hakuaika päättyi 12.8.2018

Bio- ja kiertotalouden muuntokoulutus antaa monipuoliset valmiudet työskennellä bio- ja kiertotalouden alan eri tehtävissä. Koulutuksessa käydään läpi prosesseja mekaanisen metsäteollisuuden, biotalouden, kiertotalouden ja prosessitekniikan aloilla toiminnan turvallisuus, taloudellisuus ja ympäristövaikutukset huomioiden.

Koulutuksesta valmistuva insinööri voi työskennellä mm. sahateollisuuden, puuteollisuuden, kemiallisen puunjalostuksen, prosessiteollisuuden tai urakoitsijoiden palveluksessa, sekä suunnittelu- ja konsulttitoimistoissa, kunnossapidon yrityksissä ja laitevalmistajien palveluksessa. Koulutuksesta valmistuvien tyypillisiä työtehtäviä ovat mm. kunnossapitoinsinööri, suunnitteluinsinööri, käyttöinsinööri, projekti-insinööri, tutkimusinsinööri, logistiikkainsinööri, prosessi-insinööri, tuotantoinsinööri ja automaatioinsinööri.

Lisätiedot:
Lehtori Anssi Suhonen
Sähköposti: anssi.suhonen(at)savonia.fi
Puhelin: 044 785 5558

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr