Olet täällä

Bio- ja kiertotalouden muuntokoulutus

Koulutus alkaa: Syksy 2018
Koulutuksen laajuus: 240 opintopistettä
Suunniteltu kesto: 1-2 vuotta
Tutkintonimike: Insinööri (AMK), Energiatekniikka
Hakuaika: Haku päättyi 19.9.2018 klo 15:00.

Bio- ja kiertotalouden muuntokoulutus antaa monipuoliset valmiudet työskennellä bio- ja kiertotalouden alan eri tehtävissä. Koulutuksessa käydään läpi prosesseja mekaanisen metsäteollisuuden, biotalouden, kiertotalouden ja prosessitekniikan aloilla toiminnan turvallisuus, taloudellisuus ja ympäristövaikutukset huomioiden.

Koulutuksesta valmistuva insinööri voi työskennellä mm. sahateollisuuden, puuteollisuuden, kemiallisen puunjalostuksen, prosessiteollisuuden tai urakoitsijoiden palveluksessa, sekä suunnittelu- ja konsulttitoimistoissa, kunnossapidon yrityksissä ja laitevalmistajien palveluksessa. Koulutuksesta valmistuvien tyypillisiä työtehtäviä ovat mm. kunnossapitoinsinööri, suunnitteluinsinööri, käyttöinsinööri, projekti-insinööri, tutkimusinsinööri, logistiikkainsinööri, prosessi-insinööri, tuotantoinsinööri ja automaatioinsinööri.

Voit hakea koulutukseen, jos olet suorittanut ammatillisen korkea-asteen insinööritutkinnon, insinöörin amk-tutkinnon tai diplomi-insinöörin tutkinnon energiatekniikan alalta. Koulutukseen voidaan valita myös henkilö, joka on suorittanut korkeakouluopintoja vähintään 120 opintopistettä energiatekniikan alalta. Käytössä on myös harkinnanvarainen valinta; jos hakijalla on ammattikorkeakoulun katsoma riittävä osaaminen, voidaan hänet valita koulutukseen.

Lisätietoja koulutuksesta:
Tanja Pentinsaari
Sähköposti: tanja.pentinsaari(at)savonia.fi
Puhelin: 044 785 6762

 

Lisätietoja hakemisesta:
hakijapalvelut@savonia.fi

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube