Olet täällä

Ennakkomateriaalit ja ennakkotehtävät

Seuraavissa syksyn 2017 yhteishaun hakukohteissa on käytössä ennakkomateriaali tai ennakkotehtävä:

Sosiaali- ja terveysalan AMK tutkinnot:
 

  • Sosionomi (AMK), monimuotototeutus (Kuopio)
  • Sairaanhoitaja (AMK), monimuotototeutus (Iisalmi)
  • Sairaanhoitaja (AMK), monimuotototeutus (Kuopio)
  • Kätilö (AMK), päivätoteutus (Kuopio)
  • Terveydenhoitaja (AMK), päivätoteutus (Kuopio)

Kaikki hakijat osallistuvat valtakunnalliseen esivalintakokeeseen ilman erillistä kutsua. Esivalintakoe on torstaina 12.10.2017 ja löydät siitä lisätietoa os. http://soteli.metropolia.fi/. Esivalintakokeen perusteella kutsutaan varsinaiseen valintakokeeseen nelinkertainen määrä hakijoita aloituspaikkoihin nähden. Kutsut lähetetään sähköpostitse. Savonian varsinaisessa valintakokeessa ei ole ennakkomateriaalia. Os. http://soteli.metropolia.fi löytyvä ennakkomateriaali koskee vain esivalintakoetta.

 

Tekniikan alan AMK-tutkinnot:
 

  • Insinööri (AMK), tietotekniikka, päivätoteutus (Kuopio)

Kaikki hakukelpoiset hakijat osallistuvat tekniikan alan valtakunnalliseen valintakokeeseen 3.11.2017 ilman erillistä kutsua. Kokeeseen liittyvä ennakkoaineisto julkaistaan http://teliennakko.metropolia.fi/ sivulla kaksi viikkoa ennen koetta. Ennakkoaineisto ei saa olla mukana koetilanteessa. Tarkemmat tiedot valintakokeesta löydät koulutuksen kuvauksesta, kohdasta "Opiskelijavalinta, ennakkoaineisto ja valintakoe".

 

Sosiaali- ja terveysalan ylemmät AMK-tutkinnot:
 

  • Sosiaali- ja terveysala (ylempi AMK), Hoitotyön kliininen asiantuntija (Kuopio)

Opiskelijat valitaan ennakkotehtävän perusteella. Ennakkotehtävä tulee palauttaa 20.9.017 klo 15:00 mennessä Savonian hakijapalveluihin. Tutustu ennakkotehtävän ohjeisiin (pdf).
 

  • Sosiaali- ja terveysala (ylempi AMK), Kehittäminen ja johtaminen (Kuopio)

Opiskelijat valitaan ennakkotehtävän perusteella. Ennakkotehtävä tulee palauttaa 20.9.017 klo 15:00 mennessä Savonian hakijapalveluihin. Tutustu ennakkotehtävän ohjeisiin (pdf).

 

Syksyn 2017 yhteishaun hakukohteiden kuvaustiedot ja opiskelijavalintaa koskevat tiedot löydät täältä ->>

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr