Olet täällä

AMK- ja YAMK-tutkinnot

Kevään 2018 yhteishaun banneri
 

Kevään 2018 yhteishaku ammattikorkeakouluihin järjestetään 14.–28.3.2018. Alla on lista koulutuksista, jotka ovat haussa Savonialla. Koulutuksiin hakeminen tapahtuu Opintopolku.fi-sivustolla. Huom. koulutusten tietoja päivitetään mm. opiskelijavalinnan, ennakkotehtävän ja valintakokeen osalta!

AMK-tutkinnot

Huomioithan, että aikaisemmasta poiketen valintakoekutsuja ei enää lähetetä kaikissa koulutuksissa. Tarkista koulutuskohtaiset ohjeet valintakokeisiin osallistumisesta ja tarvittavista välineistä, sekä valintakoepaikka ja -aika koulutuksen tiedoista.

Ammattikorkeakoulujen välisestä valintakoeyhteistyöstä löydät lisätietoja täältä.

Kulttuuriala
Liiketalouden ala
Luonnonvara-ala
Matkailu- ja ravitsemisala
Sosiaali- ja terveysala

Iisalmi:

Kuopio:

Tekniikan ala

Kuopio:

Varkaus:

Ylemmät AMK-tutkinnot

 

Kulttuuriala
Liiketalouden ala
Matkailu- ja ravitsemisala
Sosiaali- ja terveysala

Iisalmi:

Kuopio:

Tekniikan ala

Kuopio:

Lue lisää ylemmistä AMK -tutkinnoista.

Kolme hyvää syytä hakea opiskelemaan Savoniaan:

Työelämäläheisyys

Savoniassa on maan parhaita yritysyhteistyöverkostoja, josta olemme erityisen ylpeitä: opiskelijat pääsevät soveltamaan oppimaansa jo opintojen aikana ja rakentamaan arvokkaita suhteita yritysmaailmaan.

Sijainti

Savonian kampukset sijaitsevat alueilla, joilla vuokrataso on kohtuullinen ja joilla riittää paljon erilaista tapahtumaa ja tekemistä kaikenlaiseen makuun. Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät läheltä!

Laadukas opetus

84% opiskelijoista on sitä mieltä, että opetuksen taso Savoniassa on erityisen laadukasta.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr