Olet täällä

Hakijalle

Opiskelijat suunnittelemassa.

Savonia-ammattikorkeakoulussa voit opiskella kolmessa hienossa kampuskaupungissa Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Voit valita kuudesta koulutusalasta oman juttusi. Voit myös jatkaa opintojasi meillä eri vaiheessa työuraasi, koska muutaman vuoden työkokemuksen jälkeen voit suorittaa esimerkiksi erikoistumisopintoja tai ylemmän AMK-tutkinnon.

Sopiva sekoitus teoriaa ja käytäntöä

Korkeakouluopintoihin kuuluu teoriaopintoja, joita Savoniassa pääset soveltamaan suoraan ja rohkeasti käytäntöön. Meillä on nykyaikaiset tutkimus- ja harjoittelutilat. Lisäksi Savonia tekee paljon yhteistyötä alueen yritysten kanssa, joten opiskelijana saat tuntumaa ja kontakteja työelämään jo opiskelujen aikana. Savonia on kansainvälinen korkeakoulu. Voit suorittaa lukuisia opintojaksoja englanniksi sekä tietyillä aloilla vaikka koko tutkinnon.

Seuraava ammattikorkeakoulujen yhteishaku on keväällä 2019

Kevään yhteishaku järjestetään 20.3.-3.4.2019 ja opinnot alkavat syksyllä 2019. Hakeminen tapahtuu Opintopolku.fi -verkkopalvelun kautta.

Kevään haussa oleviin koulutuksiin pääset tutustumaan täällä >>

 

+40 Routes to Success

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube