Olet täällä

Hakijalle

Savonia-ammattikorkeakoulu on lähes kuudentuhannen opiskelijan koulutuspaikka, jonka toimipisteet sijaitsevat Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savoniassa koulutussuhde voi jatkua läpi koko työurasi, sillä muutaman vuoden työkokemuksen jälkeen voit jatkaa opintojasi esimerkiksi erikoistumisopinnoissa tai ylempään amk-tutkintoon johtavissa koulutuksissa.

Sopivasti teoriaa ja käytäntöä

Korkeakouluopintoihin kuuluu luonnollisesti teoriaopiskelua, jota Savoniassa sovelletaan mahdollisimman suoraan ja rohkeasti käytäntöön. Nykyaikaisten tutkimus- ja harjoittelutilojen sekä vahvan alueellisen yritysyhteistyön ansiosta saat tuntumaa ja kontakteja työelämään jo opiskeluaikanasi. Savoniassa kansainvälisyys on olennainen osa opiskelua. Englanniksi voit suorittaa lukuisia opintojaksoja sekä tietyillä aloilla vaikka koko tutkinnon.

Seuraava ammattikorkeakoulujen yhteishaku keväällä

 Kevään yhteishaku järjestetään 15.3.-5.4.2017. Opinnot alkavat syyskuussa 2017, ja hakeminen tapahtuu Opintopolku.fi -verkkopalvelun kautta.

Haussa oleviin koulutuksiin pääset tutustumaan täällä >>

+30 Routes to Success

 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr