Savonia blogeissa banneri

Ajankohtaista

Julkaistu: 23.3.2018

Savonia-ammattikorkeakoulun rehtori Mervi Vidgrén uskoo, että yritykset lähtevät tukemaan monialaista Savoniaa. Jokainen lahjoitettu euro tuo Pohjois-Savoon valtiolta toisen euron lisää vastinrahaa.

Julkaistu: 23.3.2018

Savonia-ammattikorkeakoulun uusi Savilahti-kampus avaa ovensa vuonna 2020. Aikaa vielä on, mutta ainutlaatuisen oppimis- ja työympäristön suunnittelutyö etenee jo vauhdilla

Julkaistu: 22.3.2018

Vuokatti Sportin kanssa järjestettävän fysioterapeuttikoulutuksen ennakkotehtävä on julkaistu

Julkaistu: 21.3.2018

Tilaratkaisut ovat merkittävä osa pedagogiikkaa, ja parhaillaan opiskelijoilla, työntekijöillä ja alueen yrityksillä on mahdollisuus vaikuttaa Savonian tulevan kampuksen ratkaisuihin.

Tapahtumat

22
03.2018

Tämä koulutus on sopiva sinulle, jos hallitset Google Analyticsin perusteet, mutta haluat oppia lisää analytiikan hyödyntämisestä.

10
04.2018

Koetko haasteita sosiaalisen median kampanjoissa? Pohditko, miten some-kampanjan hyötyä voisi mitata? Neliosaisessa Somekampanja-työpajassa saat käytännön opastusta ja vinkkejä kampanjointiin.

13
04.2018

Kaksipäiväinen startup-tapahtuma Tahkolla. Tavoitteena parantaa startup-yritysten kehittymismahdollisuuksia Kuopion alueella sekä lisätä alueen kiinnostavuutta uuden liiketoiminnan kasvattamisessa. Savonian koulutus- ja liiketoimintapalvelut ovat menossa mukana.

16
04.2018

Seminaarin tarkoituksena on koota yhteen alueen drone-osaajat ja drone-toiminnasta kiinnostuneet yritykset, viranomaistahot sekä oppilaitokset. Tule mukaan!

18
04.2018

Tule kuulemaan mm. laserhitsauksen mahdollisuuksista PK-yrityksissä sekä kokeilemaan nykyaikaisia 3D-työkaluja.

Savonia somessa

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr