• kenburns1
  Uusia AMK- ja YAMK-koulutuksia
  tulossa yhteishakuun!
  Uusia AMK- ja YAMK-koulutuksia
  tulossa yhteishakuun!
  Savonialla tarjolla viisi uutta
  AMK- ja YAMK-koulutusta
  Hakuaika 15.3.-5.4.2017
  Savonialla tarjolla viisi uutta
  AMK- ja YAMK-koulutusta
  Hakuaika 15.3.-5.4.2017
 • Kehittämispalveluita yrityksille!
  Savonia mukana tuottamassa
  valtakunnallisia kehittämispalveluita
  ELY-keskuksen verkostossa
 • Tervetuloa
  SAVONIAN FANITUOTE-
  KAUPPAAN!
  Klikkaa ja astu peremmälle!
  Klikkaa ja astu peremmälle!

Startup- tai pk-yritys, tarvitsetko 5000 euron innovaatioseteliä?
LUE LISÄÄ

Ajankohtaista

Julkaistu: 19/10/2016

Syksyn 2016 yhteishaun valintakoekutsut lähetetään hakijoille porrastetusti sähköpostitse. Klikkaa saadaksesi lisätietoja.

Julkaistu: 12/10/2016

Itä-Suomen korkeakoulut ovat sopineet strategisesta yhteistyöstä, johon kuulu mm. yrittäjyyden edistäminen ja yhteiset yrittäjyysopinnot. Kuopiossa korkeakoulujen yhteistyö yrittäjyyden edistämisessä käynnistyi alkuviikosta yrittäjyyssuunnistuksessa.

Julkaistu: 10/10/2016

Savonia laajentaa aluekehitystä tukevaa tutkimus- ja kehittämistoimintaansa ja vahvistaa painoalojensa osaamistaan vastaanottamalla Kuopio Innovationin hankkeita ja henkilöstöä osaksi toimintaansa.

Tapahtumat

01
11.2016

Opintoasiainpäivät kokoaa yhteen koko Suomen AMK-kentän toimijat 1.-2.11.2016. Päivien aikana pääset verkostoitumaan kollegoiden kanssa ja kuulemaan AMK-kenttää koskettavista ajankohtaisista asioista.

02
11.2016

Savonia järjestää keskustelutilaisuuden opinnäytetöiden ja agrologien työelämäharjoittelun tarjoamista mahdollisuuksista. Tervetuloa kuulemaan esittelyjä toteutetuista kehittämistöistä ja ideoimaan uusia aiheita.

09
11.2016

Kasoista euroiksi -työpajassa kuullaan ajankohtaista asiaa kiertotalouteen liittyen ja ideoidaan sivuvirroille, kierrätysmateriaaleille ja maa-aineksille uusiokäyttöä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Twitter

Youtube

Flickr