Savonia blogeissa banneri

Ajankohtaista

Julkaistu: 23.4.2018

Savonia-ammattikorkeakoulun yhtiökokous nimitti kokouksessaan 23.4. uuden hallituksen.

Lupa Hyvinvoida NY tuulettaa
Julkaistu: 20.4.2018

Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) järjestämässä Uskalla Yrittää -finaalissa palkittiin torstaina 19.4. Suomen parhaat nuorten yritykset. Savoniasta finaalissa oli mukana kaksi yritystä ja kotiintuomisina parhaan myyjän, parhaan innovaation sekä vuoden NY-opettajan palkinnot.

Julkaistu: 19.4.2018

Savonia toteuttaa lukuvuonna 2018-2019 valmistavan teollisuuden digiteknologiaan liittyvän koulutuskokonaisuuden. Koulutuksen sisältö on laadittu Pohjois-Savon teollisuudelle kohdennettujen selvitysten ja tarvekartoitusten tulosten pohjalta.

Tapahtumat

09
05.2018

Ruoka - tunnetta, hyvinvointia ja kulttuuriperintöä. Osallistu Eurooppa-päivänä avoimeen keskustelutilaisuuteen Kuopion Technopoliksella.

15
05.2018

Tämä koulutus on sopiva juuri sinulle, jos hallitset Google Analyticsin perusteet ja osaat jo jotenkin käyttää sen analytiikkaa, mutta haluat oppia lisää analytiikan hyödyntämisestä yrityksesi markkinoinnin optimoinnissa.

22
05.2018

Haluatko parantaa yrityksesi näkyvyyttä Google-hakukoneessa mainonnan avulla, mutta et ole aivan varma miten se onnistuu ja mitä mahdollisuuksia AdWords tarjoaa?

28
05.2018

Yritykset ja kehittämisorganisaatiot - tervetuloa vaikuttamaan elintarvikealan kehittämiseen! Iltapäivän ohjelmassa yrityspuheenvuoroja ja kehittämistyöpajoja.

Savonia somessa

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr