Ajankohtaista

Julkaistu: 24/10/2014

Varkauden kampukselle rakentuva energiatutkimuskeskus pääsee tositoimiin ensi vuoden alkupuolella. Keskusta hyödynnetään niin energiatekniikan koulutuksessa kuin myös yrityksille tarjottavissa tutkimus- ja kehityspalveluissa.

Julkaistu: 20/10/2014

Voit myös käydä katsomassa opintopolku.fi -palvelusta näkysikö valintakoekutsu siellä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä Hakijapalveluihin loppuviikosta.

Julkaistu: 1/10/2014

Elämäntaitokurssin ohjaamiseksi on kehitetty ohjaajakoulutus, jota nyt pilotoidaan Savoniassa. Tavoitteena on, että opintojen aloitusvaiheen ohjauksessa pystytään aiempaa paremmin ohjaamaan opiskelijoita elämänhallintaan, hyvinvointiin ja osallisuuteen liittyvissä asioissa.

Tapahtumat

24
10.2014

Tapahtuma on suunnattu kaikille Savonian ympäristötekniikan koulutusohjelmasta insinööreiksi valmistuneille sekä osalle nykyisiä opiskelijoita. Esitykset tarjoavat laajan katsauksen alaan ja nostavat esille sitä, mitä se nyt ja tulevaisuudessa mahdollisesti on.

29
10.2014

AgriFuture – Katse tulevaisuuteen -tapahtuma keskittyy nimensä mukaisesti maatalouden eri osioiden tulevaisuuden näkymiin. Tapahtuma on kaksipäiväinen.

30
10.2014

Loppuseminaarissa kuullaan kolmessa maassa testatun uudentyyppisen biojalostamon testituloksia sekä biojalostamisen tulevaisuuden näkymiä. Lisäksi on mahdollista tutustua liikuteltavaan tutkimusasemaan, joka on rakennettu ABOWE-hankkeessa suomalaisena yhteistyönä.

Avoimet työpaikat

Haku päättyy 12.11.2014 klo 15.00.

Facebook

Youtube

Flickr

Savonia-ammattikorkeakoulun matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijat vastasivat yli 500 hengen tarjoiluista. Savonia-amk, Suuhygienisti 2014Savoniassa vietettiin toista kertaa Mediapäivää yhteystyössä yTiimin ja Savon Sanomien kanssa.Sosiaali- ja terveysala, Savonia-amk 2014Sosiaali- ja terveysala, Savonia-amk 2014Savonia-ammattikorkeakoulu tekee yhteistyötä laskettelukeskus Kasurilan kanssa. Opiskelijalle tämä tarkoittaa mm. edullisia laskettelulippuja!Savonia-amk järjesti kuuden eri koulutusalan voimin Savonia-Sirkus tapahtuman kauppakeskus Matkuksessa Kuopiossa 27.-28.2.2013.Savonian FutureFood -tuotekehitystilatSavonia-ammattikorkeakoulun matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijat vastasivat yli 500 hengen tarjoiluista.