Ajankohtaista

Julkaistu: 23/04/2015

Valintakoekutsut lähetetään hakijoille sähköpostitse toukokuun puolivälissä.

Julkaistu: 16/04/2015

Savonian tanssinopettajaopiskelijoiden koreografioita nähdään Sotkulla huhtikuun lopulla, nyt kymmenettä vuotta peräkkäin. TEOT-illat koostuvat kolmannen vuosikurssin opiskelijoiden koreografioista, joissa tanssii ensimmäisen ja kolmannen vuosikurssin opiskelijoita.

Julkaistu: 7/04/2015

T-Median toteuttaman Kun koulu loppuu -tutkimuksen mukaan Savonia on Suomen seitsemänneksi suosituin ammattikorkeakoulu

Tapahtumat

23
04.2015

Teknologiateollisuus ry järjestää yhteistyökumppaneiden kanssa erityisesti pk-yrityksille suunnatun kiertueen, jossa suomalaisyritykset kertovat, miten digitaalisuus on muuttanut niiden liiketoimintaa ja parantanut kilpailukykyä.

28
04.2015

Savonia-ammattikorkeakoulun rytmimusiikin koulutuksen järjestämässä bändi-illassa kuullaan rytmimusiikin tyylejä laajalla spektrillä.

08
05.2015

Kutsumme mukaan kaikki pelinkehityksestä kiinnostuneet omasta osaamistaustasta riippumatta. Aikaisempaa koodausosaamista ei vaadita, sen sijaan ota mukaasi makuupussi, uikkarit ja hieman evästä!

Facebook

Youtube

Flickr

Savoniassa voit opiskella 6 eri alalla ja 40 eri koulutuksessa.Savonia-ammattikorkeakoulun matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijat vastasivat yli 500 hengen tarjoiluista. Savonia UASSavonia UASSavoniassa voit opiskella 6 eri alalla ja 40 eri koulutuksessa.Savonia-ammattikorkeakoulun matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijat vastasivat yli 500 hengen tarjoiluista. Savonia-ammattikorkeakouluEnsihoitoSavonia-amk, Muotoilu 2014