Kevään 2018 yhteishaun koulutukset julkaistuSavonia blogeissa banneri

Ajankohtaista

Julkaistu: 17.1.2018

Nuorisotyöttömyys on vakava ja todellinen ongelma, jota Salla Seppänen pohtii tuoreessa blogikirjoituksessa.

Julkaistu: 10.1.2018

Lue uusin Johdossa-blogin kirjoitus, jonka aiheena on Savonian matka kohti ketterää hallintoa.

Julkaistu: 22.12.2017

Savonia on keskittämässä toimintojaan Savilahteen vuoteen 2020 mennessä. Savonia ja Technopolis Oyj ovat sopineet Savonian toimintojen sijoittumisesta Technopoliksen ja Savonian omistaman Kiinteistö Oy Technopolis Microkatu 1:n yhteyteen. 

Julkaistu: 20.12.2017

Onnea kaikille Savoniasta syksyn aikana valmistuneille! Täältä näet listan valmistuneista opiskelijoista.

Tapahtumat

25
01.2018

Tuntuuko, että sosiaalisen median julkaisut eivät tavoita kohdeyleisöä? Eivätkö julkaisut saa tykkäyksiä? Onko julkaisujen ja sisällön tuottaminen hankalaa ja aikaa vievää? Hae apua työpajasta!

26
01.2018

Game designers from beginners to experts, students, entrepreneurs and everyone who is interested are invited! Form a team and create a playable game in 48 hours!

08
02.2018

Yrityksesi verkkosivun seurantaan on valjastettu Google Analytics, mutta et ole aivan varma mitä työkalussa kannattaisi seurata ja mitä mahdollisuuksia työkalu tarjoaa. Google Analytics -perusteet koulutuksessa opit työkalun käytön ja hyödyntämisen alkeet.

Etsitkö työpaikkaa?
Tule SAVONIAAN!

Avoimet työpaikat

Savonia somessa

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Youtube

Flickr